ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ περί Δηλώσεων Πόθεν Έσχες

ΔΗΜΟΣ ΚΕΦΑΛΛΟΝΙΑΣ
Ανακοινώνεται ότι για τους Υπόχρεους υποβολής Δήλωσης Περιουσιακής Κατάστασης έτους 2014 του Ν.3213 / 2003 (ΦΕΚ 309/A/31-12-2003) όπως έχει τροποποιηθεί και ισχύει, του Δήμου Κεφαλλονιάς και των νομικών του προσώπων, έχει αναρτηθεί στην ιστοσελίδα του Δήμου το σχετικό έντυπο σε μορφή .doc. (www.kefallonia.gov.gr -> Συνδέσεις -> Δήλωση Περιουσιακής Κατάστασης)

Το Έντυπο είναι επίσης διαθέσιμο ως εκτυπωμένο στο Τμήμα Διοικητικής Μέριμνας στο κεντρικό δημοτικό κατάστημα Αργοστολίου α’ όροφος, προϊσταμένη κα Μαρία Πετράτου, τηλ. 26713 60158.
Η συμπλήρωση και η υποβολή της Δήλωσης αποτελεί προσωπική ευθύνη κάθε υπόχρεου όπως ορίζει η νομοθεσία.
Η Δήλωση αποστέλλεται από τον κάθε υπόχρεο είτε αυτοπροσώπως, είτε με αντιπρόσωπο, είτε ταχυδρομικώς στη διεύθυνση:
ΑΡΧΗ ΚΑΤΑΠΟΛΕΜΗΣΗΣ ΤΗΣ ΝΟΜΙΜΟΠΟΙΗΣΗΣ ΕΣΟΔΩΝ ΑΠΟ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΕΣ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΕΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΗΣΗΣ ΤΗΣ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΑΣ ΚΑΙ ΕΛΕΓΧΟΥ ΤΩΝ ΔΗΛΩΣΕΩΝ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΚΗΣ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗΣ (Γ’ ΜΟΝΑΔΑ)
ΠΕΙΡΑΙΩΣ 207 & ΑΛΚΙΦΡΟΝΟΣ 92, 11853, ΑΘΗΝΑ
Πληροφορίες στα τηλ.: 2103401 951, 946, 945
Κατόπιν κάθε υπόχρεος οφείλει να αποστείλει την Δήλωσή τους σε ηλεκτρονική μορφή στη διεύθυνση προκειμένου να αναρτηθεί στη ιστοσελίδα του Δήμου.
Απαγορεύεται ρητά η οποιαδήποτε χρήση, αναπαραγωγή, αναδημοσίευση, αντιγραφή, αποθήκευση, πώληση, μετάδοση, διανομή, έκδοση, εκτέλεση, φόρτωση (download), μετάφραση, τροποποίηση με οποιονδήποτε τρόπο, τμηματικά ή περιληπτικά του περιεχομένου του δικτυακού τόπου και των υπηρεσιών που προσφέρονται σε αυτό, χωρίς την προηγούμενη άδειά εκπροσώπου της Ιστοσελίδας (portoni.gr). Δείτε τους Όρους Χρήσεις