Έκλεισε ευχάριστα η φετινή χρονιά για τον ΑΣΚ-150 παιδιά συμμετείχαν στο Τουρνουά Μπάσκετ

Πραγματοποιήθηκε σήμερα το 13ο τουρνουά Μπάσκετ “Γεωργίου και Μάρης Βεργωτή” που διοργάνωσε ο ΑΣΚ για παιδιά από 6 έως 12 ετών στο Στάδιο των Κουρκουμελάτων προς τιμήν των ευεργετών, για να κλείσει ευχάριστα την φετινή χρονιά.

Στην πολύ ωραία αθλητική εκδήλωση συμμετείχαν πάνω από 150 παιδάκια δημοτικών και γυμνασίων από όλη την Κεφαλονιά από τις Ακαδημίες του ΑΣΚ και του ΝΕΟΛ από το Ληξούρι, τα παιδιά είχαν την ευκαιρία να παίξουν το αγαπημένο τους άθλημα και να διασκεδάσουν πάντα υπό την επίβλεψη και βοήθεια των προπονητών τους.

Το Στάδιο Κουρκουμελάτων είχε γεμίσει από νωρίς το απόγευμα με γονείς που ήρθαν να δουν και να χειροκροτήσουν τις προσπάθειες των παιδιών, αλλά και να θαυμάσουν το ταλέντο και τις δεξιότητες που έχουν αποκτήσει συμμετέχοντας σε αγώνες.

Αρχικά αγωνίστηκαν μεταξύ τους τρεις ομάδες ο ΑΣΚ, ο ΑΣΚ Λειβαθούς και ο ΝΕΟΛ ενώ αμέσως μετά ακολούθησαν τα πιο μικρά παιδάκια, τα φυτώρια των ακαδημιών του Μπάσκετ στο νησί μας, οι μελλοντικοί πρωταθλητές θα λέγαμε γιατί είμαστε σίγουροι ότι κάποια μέρα θα φτάσουν πολύ ψηλά με το ταλέντο και το πάθος που δείχνουν κάθε φορά σε κάθε αγώνα, είτε επίσημο είτε φιλικό.

Τα παιδιά του μικρών τάξεων του Δημοτικού χωρίστηκαν σε τέσσερις ομάδες το Λιοντάρι, τον Αετό, τον Ταύρο και την Τίγρη, παίζοντας εναλλάξ η μία ομάδα εναντίον της άλλης προσπαθώντας να βάλουν τα περισσότερα καλάθια και να πάρουν τις περισσότερες ασίστ.

Στο τέλος όλοι όσοι συμμετείχαν πήραν από ένα μετάλλιο ενώ ακολούθησε η ρήψη πυροτεχνημάτων που σφράγισε το τέλος για ακόμη μία δημιουργική και επιτυχημένη μπασκετική χρονιά, αξίζουν πολλά μπράβο και συγχαρητήρια σε όλα τα παιδιά. Καλό καλοκαίρι.

Πολλά συγχαρητήρια αξίζουν και στον Πρόεδρο της ομάδας, Θανάση Μουϊκη, την ψυχή του ΑΣΚ, τους προπονητές Λεωνίδα Παπαδάτο, Γεράσιμο Μαρκάτο και την γυμνάστρια Ράνια Γιαννάκη, που κάθε φορά δίνουν τον καλύτερό τους εαυτό και αυτό είναι εμφανές στον αγωνιστικό χώρο με τις επιτυχίες τόσο του ΑΣΚ, όσο και των παιδικών ομάδων. Ο κ. Μουϊκης ευχαρίστησε τους γονείς που στηρίζουν την ομάδα του ΑΣΚ καθώς φέρνουν τα παιδιά τους στο γήπεδο και τα ενθαρρύνουν να ασχοληθούν με τον αθλητισμό και ιδιαίτερα το μπάσκετ.

SONY DSC SONY DSC SONY DSC SONY DSC SONY DSC SONY DSC SONY DSC SONY DSC SONY DSC SONY DSC SONY DSC SONY DSC SONY DSC SONY DSC SONY DSC SONY DSC SONY DSC SONY DSC SONY DSC SONY DSC SONY DSCSONY DSC SONY DSC SONY DSC SONY DSC SONY DSC SONY DSC SONY DSC SONY DSC SONY DSC SONY DSC SONY DSC SONY DSC SONY DSC SONY DSC SONY DSC SONY DSC SONY DSC
Απαγορεύεται ρητά η οποιαδήποτε χρήση, αναπαραγωγή, αναδημοσίευση, αντιγραφή, αποθήκευση, πώληση, μετάδοση, διανομή, έκδοση, εκτέλεση, φόρτωση (download), μετάφραση, τροποποίηση με οποιονδήποτε τρόπο, τμηματικά ή περιληπτικά του περιεχομένου του δικτυακού τόπου και των υπηρεσιών που προσφέρονται σε αυτό, χωρίς την προηγούμενη άδειά εκπροσώπου της Ιστοσελίδας (portoni.gr). Δείτε τους Όρους Χρήσεις