Το πρόγραμμα της Χορωδίας Αργοστολίου

Με ιδιαίτερη χαρά σας ανακοινώνουμε το πρόγραμμά μας για την επόμενη περίοδο , όπου θα έχουμε την ευκαιρία να παρουσιάσουμε την δουλειά που κάναμε την δύσκολη χειμερινή περίοδο , που όλοι περάσαμε .

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΕΚΔΗΛΩΣΕΩΝ – ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ , ΦΘΙΝΟΠΩΡΟ 2014

ΤΡΙΤΗ 22 Ιουλίου, 21:30, Κήπος του Νάπιερ, Αργοστόλι, με την συμμετοχή της ΧΟΡΩΔΙΑΣ ΛΕΙΒΑΘΟΥΣ . Σε αυτή την συναυλία θα παρουσιαστεί για πρώτη φορά επίσημα η νεοσύστατη ΠΑΙΔΙΚΗ μας χορωδία .
• ΤΕΤΑΡΤΗ 23 Ιουλίου, 21:30 , Αμφιθέατρο Πόρου , σε συνεργασία και πρόσκληση του Τοπικού Πολιτιστικού Συλλόγου .
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 8 Αυγούστου, 21:30 , Μπαστούνι, Αργοστόλι . Η Πανσέληνος του Αυγούστου θα φωτίσει τα συγκροτήματα που προσκαλούμε , να παρουσιαστούν στο κοινό μας, από διάφορους συλλόγους και ομάδες (μουσική, χορός, θέατρο, κλπ.) . Η μεγάλη εκδήλωση του καλοκαιριού.
• Από 7 έως 10 Νοεμβρίου, η ΧΟΡΩΔΙΑ με την ΜΑΝΤΟΛΙΝΑΤΑ μας, έχουν προσκληθεί και θα παρουσιαστούν στην ΚΥΠΡΟ, σε ανταπόδοση της πρόσκλησης και φιλοξενίας , που είχαμε κάνει στην αδελφή Χορωδία , της κατεχόμενης ΚΥΡΗΝΙΑΣ.

Το Δ.Σ. / 14.6.14
Απαγορεύεται ρητά η οποιαδήποτε χρήση, αναπαραγωγή, αναδημοσίευση, αντιγραφή, αποθήκευση, πώληση, μετάδοση, διανομή, έκδοση, εκτέλεση, φόρτωση (download), μετάφραση, τροποποίηση με οποιονδήποτε τρόπο, τμηματικά ή περιληπτικά του περιεχομένου του δικτυακού τόπου και των υπηρεσιών που προσφέρονται σε αυτό, χωρίς την προηγούμενη άδειά εκπροσώπου της Ιστοσελίδας (portoni.gr). Δείτε τους Όρους Χρήσεις