Συγχαρητήρια στα «Ιχθυοτροφεία Κεφαλονιάς» για την συμβολή τους στην Προβολή της Κεφαλονιάς

Η Τουριστική Επιτροπή του Δήμου Κεφαλονιάς προσθέτει την φωνή της στα Συγχαρητήρια της Ένωσης Ξενοδόχων Κεφαλονιάς και Ιθάκης προς τα «Ιχθυοτροφεία Κεφαλονιάς» για την ουσιαστική συμβολή τους στην Τουριστική Προβολή της Κεφαλονιάς και καταθέτει δημόσια έπαινο για την εξαιρετικά σημαντική πρωτοβουλία.

Όπως μας ενημέρωσε ο Γενικός Διευθυντής της Εταιρείας κ.Βαγγέλης Βολτέρας, η Επιχείρηση υιοθετεί ένα νέο σύγχρονο profile προβολής της, υποστηρίζοντας την Τουριστική πολιτική ανάπτυξης του Νησιού.
Η επιτυχημένη Εταιρεία, που συμβάλλει ουσιαστική στην οικονομική ζωή του τόπου, γίνεται παράδειγμα για τους τρόπους επικοινωνίας και προώθησης των προϊόντων της μέσω της διαφήμισης των εξαιρετικών περιοχών της Κεφαλονιάς.
Ήδη, τα «Ιχθυοτροφεία Κεφαλονιάς» έχουν προθυμοποιηθεί να εξωραΐσουν τον Χώρο Υποδοχής Κρουαζιεροπλοίων, στον Νέο Λιμενοβραχίονα, πρωτοβουλία, που θα αναπτυχθεί με το κλείσιμο της season.
Επίσης είναι σε εξέλιξη η δυνατότητα προβολής του Νησιού, μέσω των υπεραστικών Λεωφορείων των ΚΤΕΛ.
Ελπίζουμε και άλλες Εταιρείες να υιοθετήσουν την εξαιρετικά χρήσιμη αυτή πρωτοβουλία.

Ευάγγελος Κεκάτος
Α/Δήμαρχος Πολιτισμού – Τουρισμού

Ιχθυοτροφεία Κεφαλονιάς1
Απαγορεύεται ρητά η οποιαδήποτε χρήση, αναπαραγωγή, αναδημοσίευση, αντιγραφή, αποθήκευση, πώληση, μετάδοση, διανομή, έκδοση, εκτέλεση, φόρτωση (download), μετάφραση, τροποποίηση με οποιονδήποτε τρόπο, τμηματικά ή περιληπτικά του περιεχομένου του δικτυακού τόπου και των υπηρεσιών που προσφέρονται σε αυτό, χωρίς την προηγούμενη άδειά εκπροσώπου της Ιστοσελίδας (portoni.gr). Δείτε τους Όρους Χρήσεις