Ο κ. Ανουσάκης συγκάλεσε μία ακόμα “εξπρές” συνεδρίαση

Ο κ. Ανουσάκης, ακολουθώντας την πάγια πια τακτική του κατεπείγοντος, συγκάλεσε μια ακόμα «εξπρές» συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου.
Όμως ο Πρόεδρος πρέπει να μάθει επιτέλους ότι οι κατεπείγουσες συνεδριάσεις δεν είναι δυνατόν να ξεπερνούν τον αριθμό των τακτικών συνεδριάσεων.
Οι Δημοτικοί Σύμβουλοι δεν είναι δυνατόν να προσκαλούνται κάθε φορά την τελευταία στιγμή και να πρέπει να παραστούν απλά για να παραστούν.
Οι Δημοτικοί Σύμβουλοι έχουν κάθε δικαίωμα να ενημερώνονται πλήρως, να μπορούν να καταθέτουν τις δικές τους απόψεις και να λαμβάνονται αυτές υπόψη στην λήψη των σχετικών αποφάσεων.
Η δημοτική αρχή ας μάθει, ακόμα και την ύστατη στιγμή, να προετοιμάζεται εγκαίρως για να προλαβαίνει τις εξελίξεις και όχι να την τρέχουν οι εξελίξεις.
Ας μην ξεχνάμε ότι πρέπει να αφήσει «παρακαταθήκη» για τις επόμενες 1.800 μέρες που ακολουθούν.
Τέλος, θα θέλαμε για πολλοστή φορά να ζητήσουμε από τον Δήμαρχο να δημοσιοποιήσει τα στοιχεία όσων μας βοήθησαν, στην περίοδο των σεισμών, καθώς και το που ακριβώς διανεμήθηκε αυτή η βοήθεια.
Όσο και αν προσπαθούμε, δεν μπορούμε να καταλάβουμε τους λόγους της μη δημοσιοποίησης αυτών των στοιχείων.
Εκ του Γραφείου Τύπου
Απαγορεύεται ρητά η οποιαδήποτε χρήση, αναπαραγωγή, αναδημοσίευση, αντιγραφή, αποθήκευση, πώληση, μετάδοση, διανομή, έκδοση, εκτέλεση, φόρτωση (download), μετάφραση, τροποποίηση με οποιονδήποτε τρόπο, τμηματικά ή περιληπτικά του περιεχομένου του δικτυακού τόπου και των υπηρεσιών που προσφέρονται σε αυτό, χωρίς την προηγούμενη άδειά εκπροσώπου της Ιστοσελίδας (portoni.gr). Δείτε τους Όρους Χρήσεις