Ξεκίνησαν οι βεβαιώσεις οφειλής ΚΕΑΟ

Συνάδελφοι
Ξεκίνησε να έρχεται η βεβαίωση οφειλής από το Κ.Ε.Α.Ο. ( Κέντρο Είσπραξης Ασφαλιστικών Οφειλών) από την Τετάρτη 4 Ιουνίου.
Επιτέλους μας βεβαίωσαν το ποσό για να μπορούμε να ξεκινήσουμε τις διαδικασίες, μιας και οι αιτήσεις όλων μας προέβησαν άκαρπες στο να μας δώσει ο Ο.Α.Ε.Ε. «πράξη βεβαίωσης οφειλής» .
Οι ειδοποιήσεις έρχονται συστημένες με το ταχυδρομείο.
Θα παραλαμβάνετε όλοι σας ΖΗΤΩΝΤΑΣ ΦΥΣΙΚΑ ΑΠΟ ΤΟ ΤΑΧΥΔΡΟΜΕΙΟ ΤΗΝ ΒΕΒΑΙΩΣΗ ΠΟΤΕ ΠΑΡΑΛΑΒΕΤΕ ΔΗΛΑΔΗ ΠΟΤΕ ΛΑΒΑΤΕ ΓΝΩΣΗ.
γιατί αυτά τα ειδοποιητήρια έρχονται με ημερομηνία 14/ 4 / 2014 ( για ευνόητους λόγους).
Αφενός ήρθαν μετά τις εκλογές για να μαζέψουν ψήφους και αφετέρου να χαθεί η προθεσμία του ενός μηνός για να προχωρήσει κάποιος.
Αυτό φυσικά πρέπει να μην το λάβουμε υπόψη μας ( ημ. χαρτιών αναγραφόμενη) μιας και ο νόμος λέει ότι λάβαμε γνώση από την ημερομηνία που υπογράψαμε να παραλάβουμε.
Οι κινήσεις μας λοιπόν από εδώ και στο εξής είναι :
1. Παραλαμβάνουμε από το ταχυδρομείο το συστημένο που μας έρχεται, ζητώντας έγγραφο που να αποδεικνύει πότε λάβαμε γνώση.
2. Εντός 30 ημερών από την ημέρα παραλαβής θα αμφισβητήσετε αυτή την ειδοποίηση με έγγραφο που θα δώσει ο Σύλλογος μας σε όλους να πάτε να καταθέσετε στο Ο.Α.Ε.Ε. στο πρωτόκολλο ( παίρνοντας αριθμό πρωτοκόλλου ). Από την υπηρεσία των κατά τόπους Ο.Α.Ε.Ε., έπειτα περιμένετε την απάντηση που θα έρθει εντός 60 ημερών από την ημερομηνία καταθέσεως, και έπειτα προχωράμε σε ( αίτηση Αναστολής, προσωρινή διαταγή και προσφυγή).
• Για κάθε ενημέρωση σας θα μπορείτε να μπαίνετε στο blog του Συλλόγου http://eeski.blogspot.gr/ για να ενημερωθείτε για τα έγγραφα που θα χρειαστούν .
Ακόμα στο ανοιχτό Δ.Σ. του Συλλόγου μας που θα γίνει σε λίγες μέρες θα έχετε καλύτερη ενημέρωση.

Για το Δ.Σ.

Ο Πρόεδρος

Μαρκάτος Μιχάλης

Ο Γεν. Γραμματέας

Λουκάκης Σπύρος




Απαγορεύεται ρητά η οποιαδήποτε χρήση, αναπαραγωγή, αναδημοσίευση, αντιγραφή, αποθήκευση, πώληση, μετάδοση, διανομή, έκδοση, εκτέλεση, φόρτωση (download), μετάφραση, τροποποίηση με οποιονδήποτε τρόπο, τμηματικά ή περιληπτικά του περιεχομένου του δικτυακού τόπου και των υπηρεσιών που προσφέρονται σε αυτό, χωρίς την προηγούμενη άδειά εκπροσώπου της Ιστοσελίδας (portoni.gr). Δείτε τους Όρους Χρήσεις