Η Ένωση Ξενοδόχων συγχαίρει τα Ιχθυοτροφεία Κεφαλονιάς

Κε Γενικέ Δ/ντή, αγαπητέ Βαγγέλη,

Η Ένωσή μας συγχαίρει τη Διοίκηση της επιχείρησής σας κι εσάς προσωπικώς, για την πρωτοβουλία σας αυτή, η οποία κατατείνει στο κοινωνικό και οικονομικό όφελος του τόπου.
Μία μεγάλη επιχείρηση όπως η δική σας (σύμφωνα με τις παραγωγικές δυνατότητες, την εξωστρέφεια, τις θέσεις εργασίας και την προστιθέμενη αξία στον τόπο) , τις δυνατότητες προβολής και προώθησης που έχει για την ίδια, τις στρέφει και τις διαθέτει για το μεγάλωμα της ‘πίτας’ του νησιού, δεν είναι μόνο μια σημαντική προσφορά, αλλά και παράδειγμα προς μίμηση.
Με την παρούσα, δηλώνουμε ακόμα ότι είμαστε διαθέσιμοι σε τέτοιου είδους σκοπούς και στόχους, τόσο μαζί σας όσο και με οποιονδήποτε άλλο φορέα ήθελε συνεργαστεί προς τούτο.
Είναι μονόδρομος τις στιγμές αυτές τόσο για τη Χώρα όσο και για τον τόπο να κινηθούμε όλοι μαζί σε αυτή την κατεύθυνση.
Είμαστε πάντοτε στη διάθεσή σας.

Με εκτίμηση,

Ο Πρόεδρος   Ο Γενικός Γραμμματέας

Σπύρος Γαλιατσάτος  Νίκος Κουρκουμέλης

Διαφημιστική καμπάνια Ιχθυοτροφεία Κεφαλονιάς1
Απαγορεύεται ρητά η οποιαδήποτε χρήση, αναπαραγωγή, αναδημοσίευση, αντιγραφή, αποθήκευση, πώληση, μετάδοση, διανομή, έκδοση, εκτέλεση, φόρτωση (download), μετάφραση, τροποποίηση με οποιονδήποτε τρόπο, τμηματικά ή περιληπτικά του περιεχομένου του δικτυακού τόπου και των υπηρεσιών που προσφέρονται σε αυτό, χωρίς την προηγούμενη άδειά εκπροσώπου της Ιστοσελίδας (portoni.gr). Δείτε τους Όρους Χρήσεις