Σταθερή η συμβολή των Ομάδων ΔΙ.ΑΣ στην καταπολέμηση της εγκληματικότητας και της παραβατικότητας στα Ιόνια Νησιά

Πραγματοποίησαν 664 ελέγχους σε οχήματα , 187 ελέγχους σε άτομα και 27 συλλήψεις για διάφορα αδικήματα τον περασμένο μήνα.

Η συστηματική και στοχευμένη παρουσία των αστυνομικών των Ομάδων ΔΙ.ΑΣ της Περιφερειακής Αστυνομικής Διεύθυνσης Ιονίων Νήσων,στον αστικό ιστό της Κέρκυρας, της Ζακύνθου, της Κεφαλονιάς και της Λευκάδας, συνέβαλε αποφασιστικά στην πρόληψη της εγκληματικότητας και στην αντιμετώπιση συγκεκριμένων παραβατικών συμπεριφορών.

Ποιο αναλυτικά κατά το χρονικό διάστημα του Μαΐου πραγματοποιήθηκαν 187 έλεγχοι σε οχήματα και 664 σε άτομα, εκ των οποίων συνελήφθησαν 27 ημεδαποί και αλλοδαποί για κατοχή μικροποσοτήτων ναρκωτικών ουσιών, για εκκρεμείς καταδικαστικές αποφάσεις, για παράνομη παραμονή στην χώρα, για κλοπές και για κατοχή προϊόντων παραεμπορίου.

H συντονισμένη αξιοποίηση των Ομάδων ΔΙ.ΑΣ εντάσσεται στον γενικότερο σχεδιασμό αστυνόμευσης που εφαρμόζεται στα Ιόνια Νησιά.
Απαγορεύεται ρητά η οποιαδήποτε χρήση, αναπαραγωγή, αναδημοσίευση, αντιγραφή, αποθήκευση, πώληση, μετάδοση, διανομή, έκδοση, εκτέλεση, φόρτωση (download), μετάφραση, τροποποίηση με οποιονδήποτε τρόπο, τμηματικά ή περιληπτικά του περιεχομένου του δικτυακού τόπου και των υπηρεσιών που προσφέρονται σε αυτό, χωρίς την προηγούμενη άδειά εκπροσώπου της Ιστοσελίδας (portoni.gr). Δείτε τους Όρους Χρήσεις