Νέα μόδα, άρθρα συζύγων πολιτικών

Νέα μόδα αναφύεται στο νησί μας αφού από ότι φαίνεται πλέον τον πολιτικό αγώνα τον παίρνουν στην πλάτη τους οι σύζυγοι πολιτικών προσώπων.

Στα πλαίσια αυτά διαβάσαμε σήμερα πύρινο άρθρο της κα Λογαρά Κοτσιλίνη στον οποίο εγκαλεί και κατηγορεί τους Κεφαλονίτες διότι δεν εξέλεξαν τον πολιτικά εκλεχτό της, Αλέκο καλαφάτη, όπως προφανώς και τον σύζυγό της που ήταν στέλεχος της συγκεκριμένης παρατάξεως.

Κάποιος πρέπει να εξηγήσει πιστεύουμε στην κα Λογαρά Κοτσιλίνη ότι όσοι δηλώνουν δημοκράτες οφείλουν να σέβονται και εκλογικά αποτελέσματα, εκτός και αν θεωρούν ότι “ο λαός είναι καλός μόνο όταν επιλέγει το σύζυγό της και την πολιτική του ομάδα”.
Απαγορεύεται ρητά η οποιαδήποτε χρήση, αναπαραγωγή, αναδημοσίευση, αντιγραφή, αποθήκευση, πώληση, μετάδοση, διανομή, έκδοση, εκτέλεση, φόρτωση (download), μετάφραση, τροποποίηση με οποιονδήποτε τρόπο, τμηματικά ή περιληπτικά του περιεχομένου του δικτυακού τόπου και των υπηρεσιών που προσφέρονται σε αυτό, χωρίς την προηγούμενη άδειά εκπροσώπου της Ιστοσελίδας (portoni.gr). Δείτε τους Όρους Χρήσεις