Μπλοκάρει τη λειτουργία του Δημοτικού Συμβουλίου ο Θεόφιλος

Από ότι φαίνεται η παράταξη Μιχαλάτου προσπαθεί να εκδικηθεί τους Κεφαλονίτες για την επιλογή τους στις εκλογές.
Για δύο λοιπόν μήνες, δηλαδή μέχρι τον Σεπτέμβρη, οπότε και θα αναλάβει το νέο Δημοτικό Συμβούλιο, από ότι φαίνεται θα ζούμε στη μέση ενός κλεφτοπολέμου από την μεριά της αντιπολίτευσης με σκοπό να μπλοκάρει τη λειτουργία του Δήμου.
Αυτό ακριβώς έγινε σήμερα όπου σύσσωμη η παράταξη Μιχαλάτου και οι μεταγραφέντες σε αυτήν (Βαγιωνίτης, Θεοφιλάτος κ.λπ) απουσίαζαν από τη σημερινή κατεπείγουσα συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου, ώστε αυτό να μην έχει απαρτία. Υπενθυμίζουμε ότι μέχρι το Σεπτέμβριο η παράταξη του Αλέξανδρου Παρίση δεν έχει την απαιτούμενη πλειοψηφία, δεδομένου των γνωστών αποχωρήσεων προς τον Θεόφιλο Μιχαλάτο. Οι αποτυχόντες λοιπόν των εκλογών, δηλαδή ο Θεόφιλος και οι προσχωρήσαντες σε αυτόν φαίνεται ότι μέχρι το Σεπτέμβρη θα «τιμωρούν» την Κεφαλονιά.
Εν πάση περιπτώσει από Σεπτέμβρη αλλάζει το σκηνικό μιας και ο Παρίσης θα έχει μία καινούργια ομάδα οπότε θα μπορεί να περνάει άνετα τις αποφάσεις του.
Απαγορεύεται ρητά η οποιαδήποτε χρήση, αναπαραγωγή, αναδημοσίευση, αντιγραφή, αποθήκευση, πώληση, μετάδοση, διανομή, έκδοση, εκτέλεση, φόρτωση (download), μετάφραση, τροποποίηση με οποιονδήποτε τρόπο, τμηματικά ή περιληπτικά του περιεχομένου του δικτυακού τόπου και των υπηρεσιών που προσφέρονται σε αυτό, χωρίς την προηγούμενη άδειά εκπροσώπου της Ιστοσελίδας (portoni.gr). Δείτε τους Όρους Χρήσεις