Εξόρμηση στην Ιθάκη από τον Ορειβατικό Σύλλογο

Ο Ορειβατικός σύλλογος θα επισκεφθεί την Ιθάκη αυτή την Κυριακή 15-6-14 και συγκεκριμένα θα κάνουμε την διαδρομή Εξωγή-Πλατρειθιάς-Αφάλες που είναι στη βόρεια πλευρά του νησιού με θέα την Λευκάδα και τις δυτικές ακτές της ηπειρωτικής μας χώρας.
Αφού κατέβουμε από το χωριό Εξωγή στον Πλατρειθιά στη συνέχεια θα καταλήξουμε στην πλησιέστερη παραλία που είναι οι Αφάλες για το μπάνιο μας .
Μετά το μπάνιο θα υπάρχει η δυνατότητα να επισκεφθούμε το Βαθύ σε κάποια από τις ταβέρνες της πόλης.
Επιστρέφουμε στην Κεφαλονιά με το δρομολόγιο των 3.30 μμ από Πισαετό.
Επειδή ο σύλλογος θα βάλει λεωφορείο και είναι περιορισμένες οι θέσεις όσοι θα συμμετάσχουν πρέπει να το δηλώσουν στον αρχηγό της εκδρομής κο Ατζελίδη το αργότερο μέχρι το βράδυ της Παρασκευής στο τηλέφωνο 6945906637.
Το κόστος της εκδρομής που περιλαμβάνει εισητήρια καραβιού και μεταφορά από Αργοστόλι και επιστροφή είναι 20 ευρώ για τα μέλη και 25 για τα μη μέλη, ο βαθμός δυσκολίας Α ενδείκνυται για αρχάριους στην Ορειβασία και ώρες πορείας περίπου 2.
Απαγορεύεται ρητά η οποιαδήποτε χρήση, αναπαραγωγή, αναδημοσίευση, αντιγραφή, αποθήκευση, πώληση, μετάδοση, διανομή, έκδοση, εκτέλεση, φόρτωση (download), μετάφραση, τροποποίηση με οποιονδήποτε τρόπο, τμηματικά ή περιληπτικά του περιεχομένου του δικτυακού τόπου και των υπηρεσιών που προσφέρονται σε αυτό, χωρίς την προηγούμενη άδειά εκπροσώπου της Ιστοσελίδας (portoni.gr). Δείτε τους Όρους Χρήσεις