Προχωράει το ξήλωμα Κουνάδη και Κατσαϊτη

Στη συγκέντρωση των μελών της Ισχυρής Κεφαλονιάς που έγινε πριν από λίγο στο Δημαρχείο, ομόφωνα αποφασίστηκε και εξουσιοδοτήθηκε ο Δήμαρχος Κεφαλονιάς, να προχωρήσει σε όλες τις νομικές ενέργειες για να απομακρυνθούν οι δύο Πρόεδροι, Ελπίδα Κατσαϊτη και Σπύρος Κουνάδης, που αρνούνται να παραδώσουν τα αξιώματά τους.

Σε σχέση με τους Σαββαόγλου, Θεοφιλάτο, Βαγιωνίτη, Αυγουστάτου και Καββαλιεράτο, θεωρήθηκε ότι ήδη έχουν τεθεί εκτός παρατάξεως από τη στιγμή που κατέβηκαν με τον Θεόφιλο Μιχαλάτο.

Πλην όμως οι συγκεκριμένοι δεν κατέχουν κάποιο αξίωμα πλέον, οπότε δεν χρειάζεται περαιτέρω διαδικασία όπως συμβαίνει με τους Κατσαϊτη και Σπύρο Κουνάδη, οι οποίοι “δεν φεύγουν με τίποτα”, από τα προεδριλίκια. Η συνέχεια αναμένεται συναρπαστική.
Απαγορεύεται ρητά η οποιαδήποτε χρήση, αναπαραγωγή, αναδημοσίευση, αντιγραφή, αποθήκευση, πώληση, μετάδοση, διανομή, έκδοση, εκτέλεση, φόρτωση (download), μετάφραση, τροποποίηση με οποιονδήποτε τρόπο, τμηματικά ή περιληπτικά του περιεχομένου του δικτυακού τόπου και των υπηρεσιών που προσφέρονται σε αυτό, χωρίς την προηγούμενη άδειά εκπροσώπου της Ιστοσελίδας (portoni.gr). Δείτε τους Όρους Χρήσεις