Ανακοίνωση της Ανεξάρτητης Ενωμένης Κεφαλονιάς σχετικά με το τοπικό Συμβούλιο της Σκάλα

Παρά τις συνεχείς διαβεβαιώσεις του κ. Ανουσάκη περί συνέχισης λειτουργίας του Δήμου μέχρι και 31 Αυγούστου 2014, δυστυχώς οι Κεφαλονίτες διαπιστώνουν σε καθημερινή βάση το αντίθετο.
Μετά την παραίτηση του κ. Γαβριελάτου από τη θέση του προέδρου της Τοπικής Κοινότητας Σκάλας, ήρθε και αυτή του κ. Ζαπάντη Αποστόλου από το τοπικό συμβούλιο. Μια παραίτηση επακόλουθο της αδιαφορίας και της εγκατάλειψης της περιοχής από την Δημοτική Αρχή.
Η Σκάλα λοιπόν, ένας από τους πιο γνωστούς τουριστικούς προορισμούς του νησιού μας και πόλος έλξης εκατοντάδων τουριστών κάθε χρόνο, είναι πλέον ακυβέρνητο καράβι και οι επαγγελματίες και κάτοικοι της περιοχής καλούνται να τα βγάλουν πέρα μόνοι τους και μάλιστα ενόψει της τουριστικής περιόδου.
Οι μέρες της νέας δημοτικής θητείας μπορεί να είναι 1.800 αλλά καλό θα ήταν να κοιτάξουμε και τις 80 μέρες που απομένουν μέχρι το τέλος της τωρινής θητείας.
Τα προβλήματα του τόπου μας δεν έχουν ημερομηνία έναρξης. Είναι συνεχή και απαιτούν άμεσες ενέργειες.

Εκ του Γραφείου Τύπου
Απαγορεύεται ρητά η οποιαδήποτε χρήση, αναπαραγωγή, αναδημοσίευση, αντιγραφή, αποθήκευση, πώληση, μετάδοση, διανομή, έκδοση, εκτέλεση, φόρτωση (download), μετάφραση, τροποποίηση με οποιονδήποτε τρόπο, τμηματικά ή περιληπτικά του περιεχομένου του δικτυακού τόπου και των υπηρεσιών που προσφέρονται σε αυτό, χωρίς την προηγούμενη άδειά εκπροσώπου της Ιστοσελίδας (portoni.gr). Δείτε τους Όρους Χρήσεις