Κάλεσμα Συμμετοχής-‘’Ο Πόρος πρωτοπόρος’’

Το Σ.Ε.Δ.&.Δ ‘’Οι Πρόννοι’’ διοργανώνει ομαδική έκθεση με θέμα “παλιά αντικείμενα ”, όλοι οι Κεφαλλονίτες έχουν το βλέμμα τους στον Πόρο.

Βρείτε ό,τι θέλετε στην μεγάλη ΟΜΑΔΙΚΗ ΕΚΘΕΣΗ.

Την Κυριακή 6 Ιουλίου 2014 στην Πλατεία του Πόρου, ανταλλάσσετε, αγοράσετε ,πουλήσετε , δωρίσετε , θα βρείτε , από συλλεκτικά γραμματόσημα, βιβλία, πίνακες, χειροποίητα, έργα τέχνης, κεντήματα έως και αργαλειό κλπ.
Καλούμε όσους/ες ενδιαφέρονται να συμμετέχουν, να αποστείλουν στο email στην ηλεκτρονική διεύθυνση %20"> για να εγγραφτούν, έως στις 20 Ιουνίου.
Για περεταίρω πληροφορίες στο τηλέφωνο του οργανωτή Γεώργιος Μεταξάς 6977660872.
Κάντε μια βόλτα στο σπίτι σας…σίγουρα θα έχετε αντικείμενα που δε σας είναι χρήσιμα….ίσως είναι απαραίτητα όμως σε κάποιον άλλον, η για το αναμενόμενο λαογραφικό μας μουσείο του Πόρου. Ευχαριστούμε πολύ όσους και όσες ανταποκριθούν στο κάλεσμα συμμετοχής.

Επ/ πρόεδρος Γεώργιος Μεταξάς
Απαγορεύεται ρητά η οποιαδήποτε χρήση, αναπαραγωγή, αναδημοσίευση, αντιγραφή, αποθήκευση, πώληση, μετάδοση, διανομή, έκδοση, εκτέλεση, φόρτωση (download), μετάφραση, τροποποίηση με οποιονδήποτε τρόπο, τμηματικά ή περιληπτικά του περιεχομένου του δικτυακού τόπου και των υπηρεσιών που προσφέρονται σε αυτό, χωρίς την προηγούμενη άδειά εκπροσώπου της Ιστοσελίδας (portoni.gr). Δείτε τους Όρους Χρήσεις