ΔΗΜ.ΑΡ.: Η Ν.Ε Κεφαλονιάς κ’ Ιθάκης τοποθετείται, μετά τις αποφάσεις της Κ.Ε

Η Ν.Ε ΚΕΦΑΛΟΝΙΑΣ ΚΑΙ ΙΘΑΚΗΣ ΤΟΠΟΘΕΤΕΙΤΑΙ, ΜΕΤΑ ΤΙΣ ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ ΤΗΣ Κ.Ε
1.Το σημαντικότερο είναι η διαμόρφωση ενός πειστικού πολιτικού πλαισίου που θα αποδεικνύει την αναγκαιότητα της ΔΗΜ.ΑΡ ως μιας ιδιαίτερης συνιστώσας της σύγχρονης πολιτικής ζωής, μιας συνιστώσας που τη χρειάζεται ο ελληνικός λαός. Μέσα από μια εις βάθος έρευνα χρειάζεται να αναλυθούν τα αίτια της συντριβής και να γίνουν οι απαιτούμενες διορθωτικές κινήσεις. Τίποτε, ασφαλώς, δεν θα έχει νόημα αν αυτή η «επανίδρυση» δεν έχει την ολόπλευρη υποστήριξη όλων και δεν βασίζεται στην συναίνεση όλων.
2. Εφόσον στρατηγικός στόχος είναι «η κυβερνώσα Αριστερά» και ο δημοκρατικός σοσιαλισμός, αυτό ,στην παρούσα φάση, σημαίνει για το κόμμα, την εμφάνιση ενός ποσοστού τουλάχιστον 3% στις επερχόμενες εκλογές. Είναι νομίζουμε φανερό, πλέον, ότι πέραν της ανασυγκρότησης «εκ βάθρων» του κόμματος απαιτείται σοβαρή συζήτηση με δυνάμεις της οικολογίας και άλλες ομάδες προοδευτικού χαρακτήρα. (Έχουμε την εντύπωση ότι στο «Ποτάμι», ήδη ,το έχουν «καβαλήσει το καλάμι»!)
Απαγορεύεται ρητά η οποιαδήποτε χρήση, αναπαραγωγή, αναδημοσίευση, αντιγραφή, αποθήκευση, πώληση, μετάδοση, διανομή, έκδοση, εκτέλεση, φόρτωση (download), μετάφραση, τροποποίηση με οποιονδήποτε τρόπο, τμηματικά ή περιληπτικά του περιεχομένου του δικτυακού τόπου και των υπηρεσιών που προσφέρονται σε αυτό, χωρίς την προηγούμενη άδειά εκπροσώπου της Ιστοσελίδας (portoni.gr). Δείτε τους Όρους Χρήσεις