Έλεγχος της νομιμότητας των επιχειρήσεων αλλοδαπών

Το Δ.Σ. του Συλλόγου μας, και σύμφωνα με τον νόμο 386/2005 (Είσοδος διαμονή και κοινωνική ένταξη υπηκόων τρίτων χωρών στην Ελληνική επικράτεια ) ζητάμε όπως έχουμε δικαίωμα, να μας γνωστοποιήσετε τα παρακάτω:

1. Ποιες άδειες άσκησης εμπορίας (αναλυτικά) έχετε εκδώσει σε αλλοδαπούς στον νομό Κεφαλληνίας.
2. Τις προϋποθέσεις που πληρούσαν οι αλλοδαποί για την έκδοση των συγκεκριμένων αδειών. (κατάθεση σε Ελληνική τράπεζα 60.000 ευρώ, κατοχή VISA, κατάθεση οικονομοτεχνικής μελέτης, αίτηση στο Δήμο που ασκεί εμπορία).
3. Αν έχει συνεδριάσει και έχει αποφανθεί θετικά η γνωμοδοτική επιτροπή για την συμβολή του κάθε αλλοδαπού στην τοπική κοινωνία.
4. Αν έχει ανανεωθεί η άδεια εμπορίας σε όσους βρίσκονται πάνω από 2 χρόνια στην χώρα μας.
5. Αν έχετε προβεί σε ελέγχους σχετικά με την τήρηση του νόμου( απαγόρευση ύπαρξης υποκαταστήματος).
6. Αν έχετε ζητήσει την αρωγή άλλων υπηρεσιών (Επιμελητήρια, Δ.Ο.Υ., Επιθεώρηση εργασίας, Ο.Α.Ε.Ε.).Σχετικά με την νόμιμη εγγραφή και διεκπεραίωση των συμβατικών τους υποχρεώσεων.

Σας ευχαριστούμε
Για το Δ.Σ.

 Ο Πρόεδρος

Μαρκάτος Μιχάλης

Ο Γεν. Γραμματέας

Λουκάκης Σπύρος
Απαγορεύεται ρητά η οποιαδήποτε χρήση, αναπαραγωγή, αναδημοσίευση, αντιγραφή, αποθήκευση, πώληση, μετάδοση, διανομή, έκδοση, εκτέλεση, φόρτωση (download), μετάφραση, τροποποίηση με οποιονδήποτε τρόπο, τμηματικά ή περιληπτικά του περιεχομένου του δικτυακού τόπου και των υπηρεσιών που προσφέρονται σε αυτό, χωρίς την προηγούμενη άδειά εκπροσώπου της Ιστοσελίδας (portoni.gr). Δείτε τους Όρους Χρήσεις