Μεγάλη συγκέντρωση στον Κούτουπα-Η Ισχυρή Κεφαλονιά γλέντησε με την ψυχή της

Μεγάλη συγκέντρωση πραγματοποίησε χθες βράδυ η Ισχυρή Κεφαλονιά στα Διλινάτα και συγκεκριμένα στον Κούτουπα, με οικοδεσπότη τον Δήμαρχο Κεφαλονιάς, Αλέξανδρο Παρίση, και προσκεκλημένους όπως ήταν φυσικό όλους τους υποψήφιους του ψηφοδελτίου αλλά και φίλους της παράταξης.

Με αυτή την κίνηση ο Αλέξανδρος Παρίσης ήθελε να δείξει την ευγνωμοσύνη του και να  ευχαριστήσει για την στήριξη που έδειξαν, όλοι, φίλοι και στελέχη της παράταξης, στο πρόσωπό του, όλο το διάστημα πριν και κατά τη διάρκεια της προεκλογικής μάχης. Μία μάχη που έληξε με τη νίκη της Ισχυρής Κεφαλονιάς, κόντρα σε όσους ήθελαν να μην κόβει το νήμα της κούρσας πρώτη.

Η συγκέντρωση κράτησε μέχρι αργά το πρωϊ καθώς μετά το πολύ ωραίο και πλούσιο γεύμα που παρείχε το μαγαζί στους καλεσμένους, άρχισε το γλέντι με πολύ χορό και τραγούδι, προσφέροντας στιγμές χαλάρωσης, και χαράς μετά από έναν κουραστικό και αγχωτικό διάστημα μέχρι την ανακοίνωση των τελικών εκλογικών αποτελεσμάτων.

Μιά υπέροχη ανθοδέσμη και το θερμό χειροκρότημα των φίλων και στελεχών της παράταξης περίμενε τον Δήμαρχο Αλέξανδρο Παρίση όταν έφτασε στο μαγαζί, όλοι σηκώθηκαν από τα τραπέζια για τον χαιρετίσουν, να τον φιλήσουν και να του δώσουν συγχαρητήρια για το νικηφόρο αποτέλεσμα των εκλογών.

Ο κ. Παρίσης πέρασε από όλα τα τραπέζια και χαιρέτισε προσωπικά έναν προς έναν τους υποψήφιους του συνδυασμού αλλά και τα μέλη της οικογένειά τους και τσούγκρισε τα ποτήρια όλων με την ευχή για μία νέα αρχή που θα συμβάλει στην αναβάθμιση της Κεφαλονιάς.

Η χθεσινή συγκέντρωση αποτελεί ένα ηχηρό μήνυμα σε εχθρούς και “φίλους”, που πολέμησαν με πάθος και με κάθε μέσο, την Ισχυρή Κεφαλονιά, ότι παρά τα χτυπήματα που δέχτηκε πισώπλατα και τις όποιες δολοπλοκίες των αντιπάλων, παραμένει δυνατή, ζωντανή και προπάντον ισχυρή.

SONY DSC SONY DSC SONY DSC SONY DSC SONY DSC SONY DSC SONY DSC SONY DSC SONY DSC SONY DSC SONY DSC

SONY DSC SONY DSC SONY DSC SONY DSC SONY DSC SONY DSC SONY DSC SONY DSC SONY DSC SONY DSC SONY DSC SONY DSC SONY DSC SONY DSC SONY DSC SONY DSC SONY DSC SONY DSC SONY DSC SONY DSC SONY DSC SONY DSC SONY DSC SONY DSC SONY DSC SONY DSC SONY DSC SONY DSC SONY DSC SONY DSC SONY DSC

SONY DSC SONY DSC SONY DSC SONY DSC SONY DSC

SONY DSC SONY DSC SONY DSC

SONY DSC SONY DSC SONY DSC SONY DSC SONY DSC
Απαγορεύεται ρητά η οποιαδήποτε χρήση, αναπαραγωγή, αναδημοσίευση, αντιγραφή, αποθήκευση, πώληση, μετάδοση, διανομή, έκδοση, εκτέλεση, φόρτωση (download), μετάφραση, τροποποίηση με οποιονδήποτε τρόπο, τμηματικά ή περιληπτικά του περιεχομένου του δικτυακού τόπου και των υπηρεσιών που προσφέρονται σε αυτό, χωρίς την προηγούμενη άδειά εκπροσώπου της Ιστοσελίδας (portoni.gr). Δείτε τους Όρους Χρήσεις