Ο Δήμος Κεφαλονιάς στα «Ποσειδώνια 2014»

Στη διεθνή Ναυτιλιακή Έκθεση «Ποσειδώνια 2014», 2 – 6 Ιουνίου 2014, που αναπτύχθηκε στο Εκθεσιακό Κέντρο “Metropolitan” στην Αθήνα, ο Δήμος Κεφαλονιάς εκπροσωπήθηκε από τον Α/Δήμαρχο Πολιτισμού – Τουρισμού κ.Ευάγγελο Κεκάτο. 

Τα Ποσειδώνια 2014 τελούν υπό την αιγίδα του υπουργείου Ναυτιλίας και Αιγαίου, του Δήμου Πειραιώς, του Ναυτικού Επιμελητηρίου Ελλάδος, της Ένωσης Ελλήνων Εφοπλιστών, της Ελληνικής Επιτροπής Ναυτιλιακής Συνεργασίας, της Ένωσης Εφοπλιστών Ναυτιλίας Μικρών Αποστάσεων και του Συνδέσμου Επιχειρήσεων Επιβατηγού Ναυτιλίας.
Η συγκεκριμένη Έκθεση αποτελεί την κορυφαία Ναυτιλιακή Εκδήλωση στη Χώρα μας, όπου συγκεντρώνει το παγκόσμιο ενδιαφέρον με τη συμμετοχή 2.000 Εκθετών από 100 Χώρες και αναπτύσσει παράλληλα Συνέδρια, Σεμινάρια, Ημερίδες και Ειδικές Τεχνολογικές Παρουσιάσεις.
Ο κ.Κεκάτος, εκπροσωπώντας το Δήμαρχο Κεφαλονιάς κ.Αλέξανδρο Παρίση, είχε συναντήσεις εργασίας με εκπροσώπους Εταιρειών Κρουαζιέρας, που είχαν καθοριστεί και προετοιμαστεί από την Εταιρεία Συμβούλων Θαλάσσιου Τουρισμού CTM, (κ.Κρίσση Παλάση και κ.Πάνο Σωτηρίου), στα πλαίσια της περαιτέρω προβολής της Κεφαλονιάς ως ανερχόμενου προορισμού Κρουαζιέρας.
Επίσης, υπήρξε συνεργασία με τα Διευθυντικά Στελέχη του Maritime, με σκοπό την οργάνωση Ημερίδας για το Θαλάσσιο Τουρισμό, το φθινόπωρο του 2014 στην Κεφαλονιά.
Η επόμενη οργάνωση των «Ποσειδωνίων», με επίκεντρο την ανάπτυξη της Κρουαζιέρας και του Yachting στην Μεσόγειο θα γίνει από τις 26 έως 27 Μαΐου 2015.

pos1 pos21
Απαγορεύεται ρητά η οποιαδήποτε χρήση, αναπαραγωγή, αναδημοσίευση, αντιγραφή, αποθήκευση, πώληση, μετάδοση, διανομή, έκδοση, εκτέλεση, φόρτωση (download), μετάφραση, τροποποίηση με οποιονδήποτε τρόπο, τμηματικά ή περιληπτικά του περιεχομένου του δικτυακού τόπου και των υπηρεσιών που προσφέρονται σε αυτό, χωρίς την προηγούμενη άδειά εκπροσώπου της Ιστοσελίδας (portoni.gr). Δείτε τους Όρους Χρήσεις