Με το ΕΝΑΜΙΣΙ ΠΟΔΙ στην ΤτΕ ο Γιάννης Στουρνάρας

Σύμφωνα με τις τελευταίες και έγκυρες πληροφορίες του epoli.gr, με το “ενάμισι πόδι” από το κτίριο της Τράπεζας της Ελλάδας, και συγκεκριμένα το Γραφείο του Διοικητή αυτής, βρίσκεται ο Υπουργός Οικονομικών, Γιάννης Στουρνάρας, όπως αποκάλυψε πρόσωπο από το στενότατο περιβάλλον του Υπουργού Οικονομικών.

«Μόνο αν συμβούν κοσμογονικές αλλαγές δεν θα είναι στην Τράπεζα της Ελλάδας» τόνισε, χαρακτηριστικά, μιλώντας στο epoli.gr και προσέθεσε:

«Αν και στην πολιτική ποτέ δε λες ποτέ, όσο περνά ο χρόνος, τόσο περισσότερο πλησιάζει στη θέση του Διοικητή. Όμως η τελική απόφαση ανήκει αποκλειστικά και μόνο στον Πρωθυπουργό».

Σύμφωνα με την ίδια, εγκυρότατη πηγή, ουδέποτε συζητήθηκε ενδεχόμενη μετακίνηση του κ. Στουρνάρα σε άλλο Υπουργείο, καθώς και η θέση του Επιτρόπου στην Ε.Ε, ενώ το «πράσινο φως» για τη μετακίνηση του κ. Στουρνάρα στην ΤτΕ έχουν “ανάψει”, από καιρού, τόσο η Τρόικα, όσο και η Καγκελάριος της Γερμανίας – διά μέσου του Υπουργού Οικονομικών Βόλφγκανγκ Σόιμπλε – Άνγκελα Μέρκελ.

ΠΗΓΗ epoli.gr
Απαγορεύεται ρητά η οποιαδήποτε χρήση, αναπαραγωγή, αναδημοσίευση, αντιγραφή, αποθήκευση, πώληση, μετάδοση, διανομή, έκδοση, εκτέλεση, φόρτωση (download), μετάφραση, τροποποίηση με οποιονδήποτε τρόπο, τμηματικά ή περιληπτικά του περιεχομένου του δικτυακού τόπου και των υπηρεσιών που προσφέρονται σε αυτό, χωρίς την προηγούμενη άδειά εκπροσώπου της Ιστοσελίδας (portoni.gr). Δείτε τους Όρους Χρήσεις