Τρισευτυχισμένοι οι ΣΥΡΙΖΑΙΟΙ που οι κοτζαμπάσηδες της Αθήνας άρπαξαν τα Λιμάνια- Τους ενόχλησε το πάρτυ στον Σκορπιό!!!

Τρισευτυχισμένοι οι ΣΥΡΙΖΑΙΟΙ που, (4 ημέρες μετά τις εκλογές) οι κοτζαμπάσηδες της Αθήνας άρπαξαν τα Λιμάνια της Επτανήσου και τα έθεσαν υπό τον έλεγχο της Ηγουμενίτσας για να μπορούν να τα χαρίσουν, όχι ως κυβερνήτες αλλά ως αργυραμοιβοί,(κατά τον προσφυή πρωτοσέλιδο χαραχτηρισμό της «Ελευθεροτυπίας») πιο εύκολα, στους ημέτερους, και αντί να κάνουν επανάσταση στη Βουλή με 3 βουλευτές που διαθέτουν στα Επτάνησα ( Σαμοίλης, Θεοπεφθάτου, Κοντονής), έκαναν δια του βουλευτή τους Κέρκυρας Στέφανου Σαμοίλη ερώτηση στη Βουλή γιατί τους ενόχλησε το πάρτυ στον Σκορπιό ! ! !
Μούγκα και ο νέος Περιφεριεάρχης του ΣΥΡΙΖΑ κ. Γαλιατσάτος ! Μούγκα και η (κατά τη προεκλογική προπαγάνδα του Νοτίου Ιονίου και των βαρώνων της Αθήνας) «ωραία του Ιονίου» ! ! ! Μούγκα και όλοι οι υποψήφιοί τους στα ψηφοδέλτιά τους-συνεργοί και συμμέτοχοι σε αυτά τα εγκλήματα. Και φυσικά που θα καλούσε έκτακτη σύγκλιση Περιφερειακού Συμβουλίου και σιγά που θα μιλούσε ο επί 3 ½ χρόνια «μουγκός» κ. Σπύρου ! Πιστοί και μουγκοί στα αθηναικά κόμματά τους !
Ο καθένας έχει αυτό που ψηφίζει και φυσικώ τω λόγω…
Ο καθένας έχει αυτό που του αξίζει ! ! !
Στην Ηγουμενίτσα !

Εμείς θα κάνουμε αντίσταση αλλά και σκληρή, μαχητική και ασυμβίβαστη αντιπολίτευση για το 18% των Κερκυραίων, το 11% των Λευκαδιτών , το 5% των Κεφαλλονιτών και το 5% των Ζακυνθίων που μας ψήφισαν, αντιπολίτευση που είναι προς όφελος του τόπου μας.

ΓΙΩΡΓΟΣ  Ν.  ΚΑΛΟΥΔΗΣ

Δικηγόρος

Στον Άρειο Πάγο  & στο Συμβούλιο της Επικρατείας

ΕΠΙΚΕΦΑΛΗΣ ΤΗΣ ΕΠΤΑΝΗΣΙΑΚΗΣ ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗΣ

στο ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΙΟΝΙΩΝ ΝΗΣΩΝ
Απαγορεύεται ρητά η οποιαδήποτε χρήση, αναπαραγωγή, αναδημοσίευση, αντιγραφή, αποθήκευση, πώληση, μετάδοση, διανομή, έκδοση, εκτέλεση, φόρτωση (download), μετάφραση, τροποποίηση με οποιονδήποτε τρόπο, τμηματικά ή περιληπτικά του περιεχομένου του δικτυακού τόπου και των υπηρεσιών που προσφέρονται σε αυτό, χωρίς την προηγούμενη άδειά εκπροσώπου της Ιστοσελίδας (portoni.gr). Δείτε τους Όρους Χρήσεις