Την Κυριακή θα διεξαχθεί η Διασυλλογική Ημερίδα Κολύμβησης

Αγαπητοί Φίλοι,

Την Κυριακή, 8 Ιουνίου 2014 στο κολυμβητήριο Κεφαλλονιάς και ώρα 12:00μ.μ., θα διεξαχθεί Διασυλλογική Ημερίδα Κολύμβησης με την επωνυμία ¨ΑΡΓΟΣΤΟΛΙ 2014” για αθλητές ηλικίας 7-8-9 ετών.
Καλεσμένη ομάδα είναι ο Αθλητικός Ναυτικός Όμιλος Ζακύνθου (ΑΝΟΖ), με 50 περίπου αθλητές- τριες, όπου θα πραγματοποιηθεί και κοινή προπόνηση μεταξύ των δύο συλλόγων. Ένα Σωματείο αναγνωρισμένο από την Ομοσπονδίας μας και με μεγάλη πρόοδο στη δημιουργική του πορεία.
Την Ημερίδα αυτή την αφιερώνουμε στη μνήμη της Χρυσής Ολυμπιονίκης μας Άννας Πολλάτου.
Καλούμε όλους τους νέους να παρακολουθήσουν και να εγγραφούν στη δύναμη του Ομίλου μας , όμιλος που έχει να παρουσιάσει αθλητικό παρελθόν με μεγάλες διακρίσεις αλλά πάνω απ’ όλα με εμπειρία και αγάπη στο άθλημα.

Από το Δ.Σ. του Ν.Ο.Α.
Απαγορεύεται ρητά η οποιαδήποτε χρήση, αναπαραγωγή, αναδημοσίευση, αντιγραφή, αποθήκευση, πώληση, μετάδοση, διανομή, έκδοση, εκτέλεση, φόρτωση (download), μετάφραση, τροποποίηση με οποιονδήποτε τρόπο, τμηματικά ή περιληπτικά του περιεχομένου του δικτυακού τόπου και των υπηρεσιών που προσφέρονται σε αυτό, χωρίς την προηγούμενη άδειά εκπροσώπου της Ιστοσελίδας (portoni.gr). Δείτε τους Όρους Χρήσεις