“Την διώχνει κακήν κακώς”-Συνεδριάζει την Τετάρτη η Ισχυρή Κεφαλονιά

Αποφασισμένος να τελειώνει με τους πρώην συνεργάτες του που νομίζανε ότι μπορούνε να του γυρίσουν την πλάτη, είναι ο Δήμαρχος Κεφαλονιάς, Αέξανδρος Παρίσης.

Την Τετάρτη λοιπόν τις 7 θα συνεδριάσει η παράταξη της Ισχυρής Κεφαλον ιάς προκειμένου να διαγραφούν τόσο η Πρόεδρος του Λιμενικού Ταμείου Ελπίδα Κατσαϊτη όσο και ο Πρόεδρος της ΔΕΥΑΚ Σπύρος Κουνάδης. Αυτό το βήμα είναι το πρωαπαιτούμενο ώστε νομικά να μην έχουν δικαίωμα να διατηρήσουν τα αξιώματά τους. Οπότε η εκδίωξή τους από τους συγκεκριμένους θώκους της εξουσίας, είναι πλέον θέμα ημερών.

Είναι γεγονός ότι η Ελπίδα Κατσαϊτη και ο Σπύρος Κουνάδης την “πάτησαν” καθώς νόμιζαν ότι μπορούν να μείνουν με το “έτσι θέλω” στις θέσεις τους κόντρα στην επιθυμία του Δημάρχου Κεφαλονιάς, Αλέξανδρου Παρίση. Πλην όμως μάλλον δεν τους είχαν πληροφορήσει καλά.

Μαζί τους θα διαγραφούν και τυπικά και εταγγαρφέντες στο Θεόφιλο Μιχαλάτο (Σαββαόγλου κ.λπ.), όλα δείχνουν ότι ο Δήμαρχος Κεφαλονιάς αυτή τη φορά δεν πρόκειται να παίξει με κανέναν και σκοπεύει το “καθαρίσει το τοπίο” άμεσα.
Απαγορεύεται ρητά η οποιαδήποτε χρήση, αναπαραγωγή, αναδημοσίευση, αντιγραφή, αποθήκευση, πώληση, μετάδοση, διανομή, έκδοση, εκτέλεση, φόρτωση (download), μετάφραση, τροποποίηση με οποιονδήποτε τρόπο, τμηματικά ή περιληπτικά του περιεχομένου του δικτυακού τόπου και των υπηρεσιών που προσφέρονται σε αυτό, χωρίς την προηγούμενη άδειά εκπροσώπου της Ιστοσελίδας (portoni.gr). Δείτε τους Όρους Χρήσεις