Συνάντηση με τον Πρύτανη του Πανεπιστημίου Simon Fraser-Θα συνεχιστούν οι ανασκαφές στα Τζανάτα (βίντεο)

Συνάντηση με τον Πρύτανη και καθηγητή του Πανεπιστημίου του Καναδά, Simon Fraser, στο Τμήμα Περιβάλλοντος, John Pierce είχε σήμερα ο Αντιδήμαρχος Τουρισμού και Πολιτισμού, Ευάγγελος Κεκάτος.

Μαζί του είχε και την σύζυγό του καθηγήτρια Jan Pierce ενώ και οι δύο εξέφρασαν τον θαυμασμό τους και την ικανοποίησή τους για την μέχρι τώρα συνεργασία των δύο χωρών και ιδιαίτερα του Πανεπιστημίου με την Κεφαλονιά καθώς φοιτητές από το Simon Fraser  έρχονται κάθε χρόνο και συμμετέχουν εθελοντικά στην ανασκαφή στην περιοχή Παλιόκαστρο λίγο έξω από τον Πόρο.

Όπως δήλωσε ο κ. Pierce οι ανασκαφές θα συνεχιστούν και φέτος, ξεκινώντας τον Σεπτέμβρη και θα διαρκέσουν μέχρι και τον Νοέμβρη. Ο κ. Κεκάτος αναφέρθηκε στην πολύ σημαντική συμβολή του πρώην νομάρχη Μάκη Μεταξά στην πορεία των ανασκαφών. Αμέσως μετά τις δηλώσεις έγινε η καθιερωμένη ανταλλαγή αναμνηστικών δώρων με τον κ. Κεκάτο να προσφέρει εκτός από την πλακέτα με τον Κέφαλο και ένα μπουκάλι κρασί Ρομπόλα.

SONY DSC SONY DSC SONY DSC SONY DSC
Απαγορεύεται ρητά η οποιαδήποτε χρήση, αναπαραγωγή, αναδημοσίευση, αντιγραφή, αποθήκευση, πώληση, μετάδοση, διανομή, έκδοση, εκτέλεση, φόρτωση (download), μετάφραση, τροποποίηση με οποιονδήποτε τρόπο, τμηματικά ή περιληπτικά του περιεχομένου του δικτυακού τόπου και των υπηρεσιών που προσφέρονται σε αυτό, χωρίς την προηγούμενη άδειά εκπροσώπου της Ιστοσελίδας (portoni.gr). Δείτε τους Όρους Χρήσεις