Η απάντηση της Άννας Ζαπάντη

Αρχικά θα ήθελα να ευχαριστήσω θερμά όσους με τίμησαν και με εμπιστεύτηκαν με την ψήφο τους, εν συνεχεία με αφορμή ενός δημοσιεύματος για το πρόσωπο μου στο site portoni.gr στις 5 Ιουνίου 2014 θα ήθελα με την σειρά μου να δηλώσω : Ότι ΠΟΤΕ δεν «ΠΟΝΤΑΡΑ» στην εκλογική μου επιτυχία σε ψήφους από τα μέλη του Καπή ως αναληθώς & κακοβούλως αναφέρεται στο εν λόγω δημοσίευμα.

Κανένα από τα μέλη του Καπή δεν μου υποσχέθηκε την ψήφο του και δεν με άφησε «στα κρύα του λουτρού» καθόσον είχα την αξιοπρέπεια και το ήθος να μη την ζητήσω ποτέ και από κανέναν.

Με την αφιλοκερδώς προσφορά μου και το έργο μου στα Καπή ουδέποτε απέβλεψα και δεν αποβλέπω σε ανταλλάγματα, αγορά ψήφων και συνειδήσεων, επετέλεσα δε το έργο μου με αγάπη, ευαισθησία, ευσυνειδησία και ανιδιοτέλεια.
Συνείσφερα και θα συνεισφέρω από καρδιάς μου, με ζήλο, υπομονή και επιμονή προς όφελος της κοινωνίας εν γένει και ιδιαιτέρως της τρίτης ηλικίας.

ΑΝΝΑ ΖΑΠΑΝΤΗ
ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ
Απαγορεύεται ρητά η οποιαδήποτε χρήση, αναπαραγωγή, αναδημοσίευση, αντιγραφή, αποθήκευση, πώληση, μετάδοση, διανομή, έκδοση, εκτέλεση, φόρτωση (download), μετάφραση, τροποποίηση με οποιονδήποτε τρόπο, τμηματικά ή περιληπτικά του περιεχομένου του δικτυακού τόπου και των υπηρεσιών που προσφέρονται σε αυτό, χωρίς την προηγούμενη άδειά εκπροσώπου της Ιστοσελίδας (portoni.gr). Δείτε τους Όρους Χρήσεις