Συνάντηση με τον Βρετανό Υποπρόξενο είχε ο Αντιδήμαρχος Τουρισμού (ανανεωμένο)

Συνάντηση είχε σήμερα στο Δημαρχείο ο Αντιδήμαρχος Τουρισμού και Πολιτισμού Ευάγγελος Κεκάτος με τον Υποπρόξενο του Βρετανικού Προξενείου Ιονίων Νήσων με έδρα τη Ζάκυνθο, Μάθιου Ντέλαπ.

Έγινε αναφορά στην πολύ καλή αντιμετώπιση κατά τη διάρκεια των δύο μεγάλων σεισμικών δονήσεων από μέρους της Δημοτικής Αρχής έτσι ώστε όλοι οι πολίτες και ιδίως οι κάτοικοι της Παλλικής να έχουν σημαντική βοήθεια στα άμεσα προβλήματα που παρουσιάστηκαν αμέσως μετά το σεισμό.

Ο Υποπρόξενος τόνισε το πόσο ευχαριστημένοι είναι οι Άγγλοι πάροικοι αλλά και επισκέπτες της Κεφαλονιάς με τις υπηρεσίες και την βοήθεια που τους παρέχεται από τους Φορείς. Ο κ. Κεκάτος τόνισε την πολύ σημαντική βοήθεια και προσφορά των Άγγλων εθελοντών που ενδιαφέρονται πραγματικά για το νησί μας και το δείχνουν με κάθε τρόπο συμμετέχοντας και αυτοί στα κοινά του τόπου. Ο Αντιδήμαρχος Τουρισμού έκανε αναφορά και στην προσπάθεια που γίνεται από την Πολιτεία έτσι ώστε ο σεισμός  να μην έχει αρνητική επίδραση στον ευαίσθητο τομέα του Τουρισμού, από τον οποίο εξαρτάται το μεγαλύτερο μέρος της τοπικής οικονομίας.

Ζήτησε από τον κ. Κεκάτο να του παραχωρηθεί ένας χώρος έτσι ώστε όταν θα επισκέπτεται το νησί μας, μία φορά τη βδομάδα, καθώς η έδρα του Προξενείου βρίσκεται στην Ζάκυνθο, να μπορεί να δέχεται τους Άγγλους υπηκόους που μένουν στο νησί μας και να διευθετεί τις υποθέσεις τους.

SONY DSC SONY DSC SONY DSC SONY DSC SONY DSC SONY DSC SONY DSC
Απαγορεύεται ρητά η οποιαδήποτε χρήση, αναπαραγωγή, αναδημοσίευση, αντιγραφή, αποθήκευση, πώληση, μετάδοση, διανομή, έκδοση, εκτέλεση, φόρτωση (download), μετάφραση, τροποποίηση με οποιονδήποτε τρόπο, τμηματικά ή περιληπτικά του περιεχομένου του δικτυακού τόπου και των υπηρεσιών που προσφέρονται σε αυτό, χωρίς την προηγούμενη άδειά εκπροσώπου της Ιστοσελίδας (portoni.gr). Δείτε τους Όρους Χρήσεις