Θρίλερ με Σαββαόγλου-Θα κάτσει τελικά στα έδρανα του Δημοτικού Συμβουλίου;

Κανείς δεν ξέρει αν τελικά ο υποτιθέμενος συναρχηγός της ΑΕΚ θα κάτσει ή όχι στα έδρανα του Δημοτικού Συμβουλίου καθώς δεν είναι καθόλου σίγουρο ότι, η Όλγα Μαραβέγια, που εκλέγεται κανονικά στο Αργοστόλι θα παραιτηθεί προκειμένου να αντικατασταθεί από τον όψιμο συνεταίρο του συζύγου της.

Η αλήθεια είναι ότι από τη στιγμή που η κα Μαραβέγια πρώτευσε σε ψήφους με τον συνδυασμό της ΑΕΚ, είναι παράδοξο να αξιώνεται η παραίτησή της, καθώς κάτι τέτοιο συνιστά νόθευμα στη βούληση του εκλογικού σώματος. Επομένως όλα είναι ρευστά και μάλλον είναι λάθος να θεωρείται δεδομένος ο παραμερισμός της κας Μαραβέγιας-Μιχαλάτου προς όφελος του Σάββα Σαββαόγλου παρά τις πιέσεις που ασκούνται προς αυτή την κατεύθυνση.
Απαγορεύεται ρητά η οποιαδήποτε χρήση, αναπαραγωγή, αναδημοσίευση, αντιγραφή, αποθήκευση, πώληση, μετάδοση, διανομή, έκδοση, εκτέλεση, φόρτωση (download), μετάφραση, τροποποίηση με οποιονδήποτε τρόπο, τμηματικά ή περιληπτικά του περιεχομένου του δικτυακού τόπου και των υπηρεσιών που προσφέρονται σε αυτό, χωρίς την προηγούμενη άδειά εκπροσώπου της Ιστοσελίδας (portoni.gr). Δείτε τους Όρους Χρήσεις