Η Ανεξάρτητη Ενωμένη Κεφαλονιά για την παραίτηση του Διονύση Γαβριελάτου

Με μεγάλη λύπη πληροφορηθήκαμε την παραίτηση του κ. Διονύσιου Ιωάννη Γαβριελάτου από τη θέση του προέδρου της τοπικής κοινότητας Σκάλας.
Ο κ. Γαβριελάτος, σε όλη τη διάρκεια της θητείας του, παρείχε τις υπηρεσίες του με υψηλό αίσθημα ευθύνης και μεγάλη αγάπη για τον τόπο του.
Ακούραστος, διεκδικητικός, πάντα δίπλα στους συντοπίτες του και με όνειρα για τον τόπο του, προσπαθούσε συνεχώς να πετύχει το καλύτερο για τη Σκάλα. Δεν εγκατέλειψε ούτε μια φορά την προσπάθεια.
Ήταν παρών στην καθημερινότητα της περιοχής και προσπαθούσε να λύνει άμεσα τα προβλήματα προκειμένου να πετύχει το καλύτερο.
Άνθρωποι σαν τον κ. Γαβριελάτο ξεχωρίζουν για την ανιδιοτελή προσφορά στο χώρο της τοπικής αυτοδιοίκησης και αποτελούν παράδειγμα προς μίμηση για όλους μας.

Εκ του Γραφείου Τύπου
Απαγορεύεται ρητά η οποιαδήποτε χρήση, αναπαραγωγή, αναδημοσίευση, αντιγραφή, αποθήκευση, πώληση, μετάδοση, διανομή, έκδοση, εκτέλεση, φόρτωση (download), μετάφραση, τροποποίηση με οποιονδήποτε τρόπο, τμηματικά ή περιληπτικά του περιεχομένου του δικτυακού τόπου και των υπηρεσιών που προσφέρονται σε αυτό, χωρίς την προηγούμενη άδειά εκπροσώπου της Ιστοσελίδας (portoni.gr). Δείτε τους Όρους Χρήσεις