Εξαγωγικές συμφωνίες Συνεταιρισμού σε Κίνα και Καναδά

Πολύ σημαντικές συμφωνίες πέτυχε ο Συνεταιρισμός Παραγωγών Ρομπόλας στην Κίνα και τον Καναδά, ως αποτέλεσμα της επιθετικής εξαγωγικής πολιτικής που ακολουθεί τα τελευταία χρόνια. 

Κατά το διάστημα 12/05 έως 28/05, ο Συνεταιρισμός «ταξίδεψε» στο Τορόντο και στο Μόντρεαλ, οπού ο Διευθυντής του κ. Κωνσταντίνος Μπαζίγος είχε επαφές με εισαγωγείς, εκπροσώπους της ομογένειας και στελέχη του κρατικού μονοπωλίου οινοπνευματωδών και συμφωνήθηκε η εισαγωγή της Ρομπόλας στην Καναδική αγορά το αμέσως προσεχές διάστημα. Η εξαιρετική ποιότητα του προϊόντος και η μοναδικότητα του, ήταν οι καθοριστικοί παράγοντες για αυτήν την εξέλιξη.
Στην συνέχεια ο κ. Μπαζίγος μετέβηκε στην Κίνα, όπου ο Συνεταιρισμός δραστηριοποιείται ήδη από το 2011, και στα πλαίσια της έκθεσης Interwine 2014 παραβρέθηκε σε συναντήσεις με εισαγωγείς και κρατικούς αξιωματούχους. Κατόπιν διαπραγματεύσεων συμφωνήθηκε η πώληση μεγάλης ποσότητας οίνων Ρομπόλας και San Gerassimo, γεγονός που καθιστά ίσως την Ρομπόλα ως το λευκό ξηρό ελληνικό κρασί με την περισσότερη διείσδυση στην Κινεζική αγορά. Στα πλαίσια της συμφωνίας αυτής, οι κινέζοι εισαγωγείς της Ρομπόλας θα επισκεφθούν το νησί μας στις 06 Ιουλίου 2014, για ενδυνάμωση των διμερών σχέσεων και ανάπτυξη της υφιστάμενης συνεργασίας.

Εκ του Συνεταιρισμού

wine

wine6

wine4 wine2

wine5
Απαγορεύεται ρητά η οποιαδήποτε χρήση, αναπαραγωγή, αναδημοσίευση, αντιγραφή, αποθήκευση, πώληση, μετάδοση, διανομή, έκδοση, εκτέλεση, φόρτωση (download), μετάφραση, τροποποίηση με οποιονδήποτε τρόπο, τμηματικά ή περιληπτικά του περιεχομένου του δικτυακού τόπου και των υπηρεσιών που προσφέρονται σε αυτό, χωρίς την προηγούμενη άδειά εκπροσώπου της Ιστοσελίδας (portoni.gr). Δείτε τους Όρους Χρήσεις