Εκτός Δημοτικού Συμβουλίου και η “Αννούλα της προσφοράς”

Άλλη μία δυσάρεστη έκπληξη επεφύλασσε η κάλπη για το ψηφοδέλτιο της ΑΕΚ δεν είναι μόνο το γεγονός ότι εκτός Δημοτικού Συμβουλίου έμειναν μόνο οι μετεγγραφένετες (Βαγιωνίτης, Θεοφιλάτος, Σταύρος Τραυλός κ.ά.) είναι ότι και η ακόμα η “Αννούλα της προσφοράς”, δηλαδή η Άννα Ζαπάντη, η οποία είχε ποντάρει πολύ στην εκλογική βάση των ΚΑΠΗ, εντέλει έμεινε εκτός νυμφώνος δηλαδή εκτός των εδράνων του Δημοτικού Συμβουλίου.

Τελικά από ότι φαίνεται οι ηλικιωμένοι του νησιού μας είναι παμπόνηροι και ναι μεν χαμογέλαγαν και υπόσχονταν ψήφο στην Άννα Ζαπάντη αλλά τελικά στην κάλπη το “έπαιξαν διπλοπενιά” και ο καθένας ψήφισε αυτό που ήθελε και τον συνδυασμό που προτιμούσε αφήνοντας την “Αννούλα της προσφοράς” στα κρύα του λουτρού.
Απαγορεύεται ρητά η οποιαδήποτε χρήση, αναπαραγωγή, αναδημοσίευση, αντιγραφή, αποθήκευση, πώληση, μετάδοση, διανομή, έκδοση, εκτέλεση, φόρτωση (download), μετάφραση, τροποποίηση με οποιονδήποτε τρόπο, τμηματικά ή περιληπτικά του περιεχομένου του δικτυακού τόπου και των υπηρεσιών που προσφέρονται σε αυτό, χωρίς την προηγούμενη άδειά εκπροσώπου της Ιστοσελίδας (portoni.gr). Δείτε τους Όρους Χρήσεις