Ο ΦΙ.Κ.Ο. το γύρισε στην …”καλλιτεχνία”

Από ότι φαίνεται ο ΦΙ.ΚΟ. μετά το απογοητευτικό αποτέλεσμα των εκλογών αποφάσισε να ασχοληθεί με τα καλλιτεχνικά δρώμενα του νησιού μας, αν κρίνουμε από την πρόσφατη επιστολή που έστειλε ένας από τους πρωτεργάτες της Κίνησης, Ιωσήφ Λουκέρης στην κα Μπότση, ο οποίος με τον τρόπο του ζητάει να τον “προσέξει” η γνωστή ηθοποιός.

Δεν μπορεί να εξηγηθεί διαφορετικά η αλλαγή πορείας από την πολιτική και τον άγαρμπο τοπικισμό στην ενασχόληση με ηθοποιούς, μουσικούς και τηλεπερσόνες, με την ανάλαφρη δηλαδή πλευρά τη ζωής. Ίσως και να είναι καλύτερο για τον τόπο. Περιμένουμε με αγωνία την απάντηση της κας Μπότση.

 

 
Απαγορεύεται ρητά η οποιαδήποτε χρήση, αναπαραγωγή, αναδημοσίευση, αντιγραφή, αποθήκευση, πώληση, μετάδοση, διανομή, έκδοση, εκτέλεση, φόρτωση (download), μετάφραση, τροποποίηση με οποιονδήποτε τρόπο, τμηματικά ή περιληπτικά του περιεχομένου του δικτυακού τόπου και των υπηρεσιών που προσφέρονται σε αυτό, χωρίς την προηγούμενη άδειά εκπροσώπου της Ιστοσελίδας (portoni.gr). Δείτε τους Όρους Χρήσεις