Ξεκίνησαν τα καλοκαιρινά τμήματα του ΝΟΑ

Όπως κάθε χρόνο, έτσι και τη φετινή χρονιά ο Ναυτικός Όμιλος Αργοστολίου λειτουργεί τα τμήματά του τους καλοκαιρινούς μήνες για την εκμάθηση των αθλημάτων που καλλιεργούμε, με παράλληλη λειτουργία των αγωνιστικών μας ομάδων. 

Καλούμε τους γονείς να εγγράψουν τα παιδιά τους στη δύναμη του Ομίλου, όπου θα διδαχθούν το σωστό τρόπο των αθλημάτων της κολύμβησης, της ιστιοπλοϊας, της κωπηλασίας, της υδατοσφαίρισης, του κανόε- καγιάκ. Επίσης, ο Όμιλος φέτος θα λειτουργήσει και τμήμα camp , τμήμα βετεράνων αθλητών μας και τμήμα aqua.
Για πρώτη χρονιά διοργανώνουμε αγώνα διάπλου και σε επόμενο δελτίο θα ανακοινώσουμε τις λεπτομέρειες.
Εμπιστευτείτε τα παιδιά σας στον Όμιλο που με τη μακρόχρονη πείρα του και με τις εγκαταστάσεις αφενός θα λειτουργεί με ασφάλεια , αφετέρου θα μάθει να γίνει ένας σωστός αθλητής.

Οι προπονητές είναι:
Μωραϊτου Αλεξία : Κολύμβηση
Κουνάδη Μαρία : Κολύμβηση
Βαρτελάτος Μάκης : Κολύμβηση
Μαραβέγια Τζεραλένα: Κολύμβηση
Ντβούλιατ Σεργκέι : Κανόε- Καγιάκ
Γαβριηλίδης Πάυλος: Κωπηλασία
Παγουλάτου Γεωργία : Ιστιοπλοϊα
Μουραλέτου Αγγελική : Ιστιοπλοϊα
Τραυλός Παναγής : Υδατοσφαίριση
Δελακάς Ζήσης: Υδατοσφαίριση

Από το Δ.Σ. του Ν.Ο.Α.

Ν. Ο. Α Ρ Γ Ο Σ Τ Ο Λ Ι Ο Υ

1. Κ Ο Λ Υ Μ Β Η Σ Η
Τα παιδιά έρχονται σε επαφή με το άθλημα μέσα από το παιχνίδι, αναπτύσσουν τις βασικές δεξιότητες (αναπνοή, επίπλευση, κτύπημα ποδιών) και στη συνέχεια μαθαίνουν τα μυστικά της σωστής κολύμβησης προοδευτικά περνώντας από πέντε διαφορετικά επίπεδα εκμάθησης.Όταν ολοκληρώσουν τον κύκλο της εκμάθησης μπορούν να συνεχίσουν σε ψηλότερο επίπεδο και να λάβουν μέρος σε αγώνες από μικρή ηλικία (ανεπίσημους σε ηλικία 7-8 ετών και επίσημους από 9 ετών και πάνω) ή να συνεχίσουν να κολυμπούν για τη φυσική τους κατάσταση.
Στο Σύλλογό μας λειτουργούν τα παρακάτω τμήματα: Εκμάθησης από 4 ετών και άνω-Αρχαρίων- Επιλέκτων – Προαγωνιστικής και Αγωνιστικής.
Έμπειροι και εξειδικευμένοι προπονητές θα σας οδηγήσουν σε κάθε σας βήμα .
Υπεύθυνοι προπονητές : ΒΑΡΤΕΛΑΤΟΣ ΓΕΡΑΣΙΜΟΣ
ΚΟΥΝΑΔΗ ΜΑΡΙΑ – ΜΩΡΑΪΤΟΥ ΑΛΕΞΙΑ

2. AQUA AEROBIC
Το Aqua Aerobic ή αλλιώς η άσκηση μέσα στο νερό είναι σήμερα η τελευταία μόδα στο χώρο της αεροβίωσης για νέους και νέες από 15 ετών και άνω.

3. WATER POLO
Η ομάδα του Ομίλου μας βρίσκεται στην Α2 κατηγορία. Καθημερινά προπονούνται παιδιά ηλικίας από 8 ετών και άνω και ταυτόχρονα παίζουν και μαθαίνουν το άθλημα. Ελάτε να μάθουμε το άθλημα αυτό και να ζήσουμε ανεπανάληπτες στιγμές.

ΝΕΟ!! 4. ΤΜΗΜΑ ΒΕΤΕΡΑΝΩΝ ΚΟΛΥΜΒΗΣΗΣ

Εγγραφές στα γραφεία του Ν. Ο. Αργοστολίου καθημερινά 10.00 π.μ. -14.00 μ.μ.(στην παραλία μετά το λιμάνι του Αργοστολίου) και απόγευμα 5.00 μ.μ. – 8.00 μ.μ. στο κολυμβητήριο.
Πληροφορίες στο τηλ. : 2671022874

Αν είσαι 10 ετών και άνω έλα στο σύλλογό μας να διαλέξεις ένα από τα παρακάτω θαλάσσια αθλήματα :

4. Κ Ω Π Η Λ Α Σ Ι Α
Με την κωπηλασία αποκτάς δυνατό σώμα και πνεύμα μαθαίνοντας μέσα από την τεχνική και συνεχή προσπάθεια ένα υγιή τρόπο ζωής.
Έλα και εσύ μαζί μας και ζήσε τη μαγεία του να “σχίζεις το νερό” τραβώντας κουπί……..
Υπεύθυνος Προπονητής : Γαβρηιλίδης Παύλος.

5. Κ Α Ν Ο Ε – Κ ΑΓ Ι Α Κ

Έλα να γνωρίσεις το άθλημα του καγιάκ στη θάλασσα, να αποκτήσεις δύναμη και υγεία που σου προσφέρει το άθλημα αυτό κοντά μας .
Υπεύθυνος Προπονητής : Σεργκέϊ Ντουβλιάντ.

6. Ι Σ Τ Ι Ο Π Λ Ο Ϊ Α

Επίσης θα έχεις την ευκαιρία να γνωρίσεις την αξία και την ομορφιά της ιστιοπλοΐας, είναι ένα από τα ευγενέστερα και καλύτερα θαλάσσια αθλήματα, γιατί διαμορφώνει γερό σώμα και σφυρηλατεί δυνατό και ακέραιο χαρακτήρα.
Υπεύθυνη Προπονήτρια : Γεωργία Παγουλάτου.

Εγγραφές στα γραφεία του Ν. Ο. Αργοστολίου καθημερινά 10.00 π.μ. -14.00 μ.μ.(στην παραλία μετά το λιμάνι του Αργοστολίου) και απόγευμα 5.00 μ.μ. – 8.00 μ.μ. στο κολυμβητήριο.
Πληροφορίες στο τηλ. : 2671022874
Απαγορεύεται ρητά η οποιαδήποτε χρήση, αναπαραγωγή, αναδημοσίευση, αντιγραφή, αποθήκευση, πώληση, μετάδοση, διανομή, έκδοση, εκτέλεση, φόρτωση (download), μετάφραση, τροποποίηση με οποιονδήποτε τρόπο, τμηματικά ή περιληπτικά του περιεχομένου του δικτυακού τόπου και των υπηρεσιών που προσφέρονται σε αυτό, χωρίς την προηγούμενη άδειά εκπροσώπου της Ιστοσελίδας (portoni.gr). Δείτε τους Όρους Χρήσεις