Εκτός Δημοτικού Συμβουλίου όσοι έφυγαν από τον Παρίση

Δυσάρεστες εξελίξεις επιφύλασσε η κάλπη τελικά σε όσους αποχώρησαν από την παράταξη Παρίση καθώς όλοι έμειναν εκτός Δημοτικού Συμβουλίου.

Ειδικότερα Σάββας Σαββαόγλου, Αθηνά Αυγουστάτου, Ευάγγελος Θεοφιλάτος, Μάκης Βαγιωνίτης ακόμα εκτός Δημοτικού Συμβουλίου έμειναν ο Νέστορας Βεντούρας από το Ληξούρι και ο Δημήτρης Φιοραβάντες από τη Σάμη.

Πάντως όπως ακούγεται δεν αποκλείεται ο κ. Σαββαόγλου τελικά να κάτσει στα έδρανα του νέου Δημοτικού Συμβουλίου αφού ασκούνται πιέσεις στον επικεφαλής του συνδυασμού του Θεόφιλου Μιχαλάτου, προκειμένου να παραιτηθεί η πρωτεύσασα της Α.Ε.Κ. κα Όλγα Μαραβέγια.

Εκτός Δημοτικού Συμβουλίου μένουν επίσης ο Σπύρος Κουνάδης που κατέβηκε με το ψηφοδέλτιο του Αλέκου Καλαφάτη, ο Άγγελος Γαλάτης και η Ελπίδα Κατσαϊτη που δεν συμμετείχε για προσωπικούς λόγους.
Απαγορεύεται ρητά η οποιαδήποτε χρήση, αναπαραγωγή, αναδημοσίευση, αντιγραφή, αποθήκευση, πώληση, μετάδοση, διανομή, έκδοση, εκτέλεση, φόρτωση (download), μετάφραση, τροποποίηση με οποιονδήποτε τρόπο, τμηματικά ή περιληπτικά του περιεχομένου του δικτυακού τόπου και των υπηρεσιών που προσφέρονται σε αυτό, χωρίς την προηγούμενη άδειά εκπροσώπου της Ιστοσελίδας (portoni.gr). Δείτε τους Όρους Χρήσεις