Οι γνωριμίες του κ. Παρίση στα Υπουργεία ας λειτουργήσουν εποικοδομητικά για το σύνολο του λαού της Κεφαλονιάς

Η διακοπή της ακτοπλοϊκής γραμμής Πισαετός – Σάμη – Πάτρα είχε ως αποτέλεσμα το μαρασμό της Σάμης και την αποδυνάμωση της τοπικής οικονομίας.
Δυστυχώς μέχρι και σήμερα δεν έχει γίνει καμία απολύτως ενέργεια από τη Δημοτική Αρχή για την αντιστάθμιση της «ζημιάς» που έχει υποστεί η περιοχή και οι κάτοικοι.
Η ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΗ ΕΝΩΜΕΝΗ ΚΕΦΑΛΟΝΙΑ, αφουγκραζόμενη τις ανάγκες των κατοίκων της Σάμης και γενικότερα της Βόρειας – Ανατολικής Κεφαλονιάς, συμφωνεί με κάθε προσπάθεια επαναλειτουργίας της συγκεκριμένης γραμμής. Βασική προϋπόθεση βέβαια είναι η λειτουργία της γραμμής σε ετήσια συνεχή βάση και όχι για κάποιο ευκαιριακό χρονικό διάστημα.
Καλούμε τη Δημοτική Αρχή να λάβει άμεσα θέση και να προασπίσει τα συμφέροντα του νησιού μας και όχι συγκεκριμένων επιχειρηματικών κύκλων.
Οι γνωριμίες του κ. Παρίση στα Υπουργεία ας λειτουργήσουν εποικοδομητικά για το σύνολο του λαού της Κεφαλονιάς.

Εκ του Γραφείου Τύπου
Απαγορεύεται ρητά η οποιαδήποτε χρήση, αναπαραγωγή, αναδημοσίευση, αντιγραφή, αποθήκευση, πώληση, μετάδοση, διανομή, έκδοση, εκτέλεση, φόρτωση (download), μετάφραση, τροποποίηση με οποιονδήποτε τρόπο, τμηματικά ή περιληπτικά του περιεχομένου του δικτυακού τόπου και των υπηρεσιών που προσφέρονται σε αυτό, χωρίς την προηγούμενη άδειά εκπροσώπου της Ιστοσελίδας (portoni.gr). Δείτε τους Όρους Χρήσεις