Ισχυρή Κεφαλονιά: “Ουαί τοις ηττημένοις”…

Το πρόσφατο εκλογικό αποτέλεσμα έχει προκαλέσει παράκρουση στους πολιτικούς μας αντιπάλους και στους συμπαθούντες αυτούς «δημοσιογράφους» ή δημοσιολογούντες σε βαθμό που να συνεχίζουν την γελοία προεκλογική τους «προπαγάνδα».

Γνωστοποιούμε λοιπόν σε όλους τους δημότες ότι ο Δήμαρχος Κεφαλονιάς Αλέξανδρος Παρίσης ουδέποτε είχε καμία συνάντηση ή επαφή οπουδήποτε με σκοπό να εμποδίσει την δρομολόγηση πλοίου για την γραμμή «Σάμη – Πάτρα»  κι όλα τα σχετικά δημοσιεύματα είναι απόλυτα συκοφαντικά.

Επίσης γνωστοποιούμε στους δημότες ότι δεν υφίσταται συνδικαλιστική οργάνωση των υπαλλήλων του Δήμου Κεφαλονιάς υπό την επωνυμία «Αδέσμευτη Πρωτοβουλία Δημοτικών Υπαλλήλων» κι όλες οι σχετικές ανακοινώσεις είναι προϊόν φαντασίας νοσηρού νου που προφανώς έχει παρανοήσει από την  ετυμηγορία των Κεφαλονιτών.

Οι τέτοιου είδους και ποιότητας και ήθους αντιπολιτευόμενοι είναι μοιραίο τα επόμενα πέντε χρόνια να συνεχίσουν «να κρύβονται σε σπηλιές και σε λαγούμια» ρίχνοντας από εκεί την «λάσπη» τους καθώς «νιώθουν στο πετσί τους» την απόρριψη της κοινωνίας όπως και το πανάρχαιο «ουαί τοις ηττημένοις».      
Απαγορεύεται ρητά η οποιαδήποτε χρήση, αναπαραγωγή, αναδημοσίευση, αντιγραφή, αποθήκευση, πώληση, μετάδοση, διανομή, έκδοση, εκτέλεση, φόρτωση (download), μετάφραση, τροποποίηση με οποιονδήποτε τρόπο, τμηματικά ή περιληπτικά του περιεχομένου του δικτυακού τόπου και των υπηρεσιών που προσφέρονται σε αυτό, χωρίς την προηγούμενη άδειά εκπροσώπου της Ιστοσελίδας (portoni.gr). Δείτε τους Όρους Χρήσεις