Οι υπεύθυνοι της Air Berlin συναντήθηκαν με τον Αντιδήμαρχο Τουρισμού

Μία πολύ σημαντική συνάντηση πραγματοποιήθηκε σήμερα το μεσημέρι στο Δημαρχείο ανάμεσα στον Αντιδήμαρχο Τουρισμού και Πολιτισμού Ευάγγελο Κεκάτο, τον Τουριστικό Πράκτορα Γιώργο Γεροντάκη και την Διευθύντρια της Air Berlin για την Ελλάδα, Ντανιέλα Ντόρεκ (Daniela Dorrek), μαζί της παραβρέθηκε και ο Διευθυντής Ασφάλειας Μάνφρεντ Φράντζ (Manfrend Fratzl).

Και οι δύο πλευρές είχαν μία σύντομη αλλά περιεκτική συζήτηση με βασικό θέμα την προώθηση της Κεφαλονιάς στην Γερμανία, αλλά και στην Αυστρία με την απευθείας αεροπορική σύνδεση Βερολίνο-Κεφαλονιά κάτι που θα αποτελέσει μία νέα αρχή στις σχέσεις των δύο χωρών.

Όπως είναι γνωστό η Γερμανία αλλά και η Αυστρία ήταν δύο χώρες που πάντα μας στήριζαν τουριστικά και κάθε χρόνο χιλιάδες επισκέπτες έφταναν για να κάνουν τις διακοπές τους στο νησί μας, μετά όμως από την κρίση και την άσχημη εικόνα που δημιουργήθηκε στην Ευρώπη για τη χώρα μας γενικότερα χάσαμε αυτή την πολύτιμη σύνδεση με τους Γερμανούς και τους Αυστριακούς επισκέπτες να λιγοστεύουν με τον καιρό.

Τα σύννεφα όμως φαίνεται ότι πέρασαν και από σήμερα ξημερώνει μία άλλη μέρα πιο φωτεινή, για όσους ασχολούνται με τον χώρο του τουρισμού αφού οι επιχειρηματίες προσβλέπουν σε μεγαλύτερο αριθμό επισκεπτών άρα μεγαλύτερη ζήτηση για τις παρεχόμενες υπηρεσίες που προσφέρουν.

Η διευθύντρια της εταιρείας κα Ντόρεκ δήλωσε αισιόδοξη για την καλή πορεία που θα έχει η συνεργασία ανάμεσα στις δύο χώρες, έκανε αναφορά στις πτήσεις που θα ξεκινήσουν αύριο Τρίτη από την Βιέννη με προορισμό την Κεφαλονιά και θα διαρκέσουν όλο το καλοκαίρι μέχρι και τον Οκτώβρη.

 

SONY DSC SONY DSC SONY DSC SONY DSC SONY DSC SONY DSC SONY DSC SONY DSC
Απαγορεύεται ρητά η οποιαδήποτε χρήση, αναπαραγωγή, αναδημοσίευση, αντιγραφή, αποθήκευση, πώληση, μετάδοση, διανομή, έκδοση, εκτέλεση, φόρτωση (download), μετάφραση, τροποποίηση με οποιονδήποτε τρόπο, τμηματικά ή περιληπτικά του περιεχομένου του δικτυακού τόπου και των υπηρεσιών που προσφέρονται σε αυτό, χωρίς την προηγούμενη άδειά εκπροσώπου της Ιστοσελίδας (portoni.gr). Δείτε τους Όρους Χρήσεις