Το βιβλιοπωλείο “Ο Κύβος” αποχαιρέτησε γλυκά τις κυριακάτικες εκδηλώσεις

Έπεσε η αυλαία σήμερα το πρωϊ στο βιβλιοπωλείο “Ο Κύβος, των πολύ ωραίων και διασκεδαστικών κυριακάτικων εκδηλώσεων που ήταν αφιερωμένες στους μικρούς μας φίλους.

Σήμερα ήταν μία μέρα γιορτής καθώς τα παιδιά μαζί με τους γονείς τους καλωσόρισαν το καλοκαίρι με ζωγραφιές και κατασκευές παρέα με την σκιτσογράφο, Ναταλία Καπατσούλια η οποία καθόλη τη χρονιά έδινε τα σωστά ερεθίσματα στα παιδιά και αυτά άφηναν την φαντασία τους να δουλέψει και να δημιουργήσουν. Τα καθοδηγούσε στα μονοπάτια που ήθελαν να ακολουθήσουν με σωστές και καίριες συμβουλές, ούτε μία Κυριακή δεν πέρασε χωρίς ενδιαφέρον με τους μικρούς μπόμπιρες να ανυπομονούν να πάνε στο βιβλιοπωλείο και να διασκεδάσουν μαθαίνοντας.

Αυτή την Κυριακή όμως περίμενε και μία ευχάριστη έκπληξη τα παιδιά, μία καταπληκτική τούρτα με τους διοργανωτές και ιδιοκτήτες του βιβλιοπωλείου που συνέβαλαν και αυτοί στην επιτυχία του εγχειρήματος. Καλό καλοκαίρι και είμαστε σίγουροι ότι ο Παναγής και η Κική θα ετοιμάσουν καινούργιες περιπέτειες και σκανδαλιές για τους μικρούς και τους μεγάλους τους φίλους.

kivos kivos2 kivos3 kivos4 kivos5 kivos7

kivos8
Απαγορεύεται ρητά η οποιαδήποτε χρήση, αναπαραγωγή, αναδημοσίευση, αντιγραφή, αποθήκευση, πώληση, μετάδοση, διανομή, έκδοση, εκτέλεση, φόρτωση (download), μετάφραση, τροποποίηση με οποιονδήποτε τρόπο, τμηματικά ή περιληπτικά του περιεχομένου του δικτυακού τόπου και των υπηρεσιών που προσφέρονται σε αυτό, χωρίς την προηγούμενη άδειά εκπροσώπου της Ιστοσελίδας (portoni.gr). Δείτε τους Όρους Χρήσεις