Συνεδρίασε το Διοικητικό Συμβούλιο του Εμπορικού Συλλόγου Η Κράνη

ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΕΜΠΟΡΩΝ ΑΡΓΟΣΤΟΛΙΟΥ

«Η ΚΡΑΝΗ»
ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Την 29 Μαΐου 2014 πραγματοποιήθηκε Διοικητικό Συμβούλιο του συλλόγου μας.
Κυρίαρχα θέματα ήταν:
Α) οι ασφαλιστικές εισφορές στο ΤΕΒΕ οι οποίες έχουν πιέζουν ασφυκτικά τους επαγγελματίες , είναι αδύνατον να καταβληθούν και πολύ συνάδελφοι είναι ανασφάλιστοι.
Β) δεύτερο θέμα που τέθηκε ήταν το φαινόμενο του παραεμπορίου. Ο σύλλογος τις επόμενες μέρες θα πραγματοποιήσει συναντήσεις με τους αρμόδιους φορείς και αρχές για το θέμα αυτό.
Γ) τρίτο θέμα ήταν το γεγονός ότι ο δήμος Κεφαλονιάς αναθέτει εργασίες ή προμήθειες υλικών με απευθείας αναθέσεις ,χωρίς να υπάρχουν ανάλογες ανακοινώσεις και ενημέρωση του τοπικού εμπορικού κόσμου ώστε να μπορεί κάθε τοπικός επαγγελματίας να καταθέτει και μια δική του προσφορά.

Αργοστόλι 31/05/2014

Ο πρόεδρος                         Η γραμματέας

ΣΠΑΘΗΣ Σταύρος      ΣΚΛΑΒΟΥΝΑΚΗ Μαρία
Απαγορεύεται ρητά η οποιαδήποτε χρήση, αναπαραγωγή, αναδημοσίευση, αντιγραφή, αποθήκευση, πώληση, μετάδοση, διανομή, έκδοση, εκτέλεση, φόρτωση (download), μετάφραση, τροποποίηση με οποιονδήποτε τρόπο, τμηματικά ή περιληπτικά του περιεχομένου του δικτυακού τόπου και των υπηρεσιών που προσφέρονται σε αυτό, χωρίς την προηγούμενη άδειά εκπροσώπου της Ιστοσελίδας (portoni.gr). Δείτε τους Όρους Χρήσεις