Προκαλεί ο Χριστόφορος Χουρμούζης-Κρέμασε φασιστικές σημαίες στο μπαλκόνι του

Ένταση δημιουργήθηκε χθες το απόγευμα στο Αργοστόλι και συγκεκριμένα έξω από το σπίτι του κ. Χριστόφορου Χουρμούζη, του πρώην επικεφαλής του τοπικού πυρήνα της Χρυσής Αυγής, όταν πήρε την απόφαση να κρεμάσει σημαίες της Χρυσής Αυγής, του Ιωάννη Μεταξά και της 21ης Απριλίου στα μπαλκόνια του, με αποτέλεσμα ένας περίοικος να καλέσει την αστυνομία.

Βρήκαμε τον κ. Χουρμούζη έξω από το σπίτι του να περιμένει την αστυνομία και δέχτηκε να μας κάνει δηλώσεις για το συγκεκριμένο συμβάν και τι τον ώθηση να κάνει αυτή τη κίνηση και να προκαλέσει τις αντιδράσεις του κόσμου. Μας μίλησε για την Χρυσή Αυγή γενικά ενώ όπως δήλωσε η Χρυσή Αυγή δεν είναι Κοινοβουλευτικό κόμμα αλλά οι καταστάσεις τους ανακασαν να γίνουν και δεν τον εκφράζει ο Κοινοβουλευτισμός τους.  Έκανε αναφορά  και σε ότι έγινε με την τοπική Χρυσή Αυγή και την αποπομπή του από το κόμμα λόγω ανάρμοστης συμπεριφοράς, τονίζοντας ο κ. Χουρμούζης ότι δεν τον έδιωξαν αλλά  παραιτήθηκε.

SONY DSC

 

 
Απαγορεύεται ρητά η οποιαδήποτε χρήση, αναπαραγωγή, αναδημοσίευση, αντιγραφή, αποθήκευση, πώληση, μετάδοση, διανομή, έκδοση, εκτέλεση, φόρτωση (download), μετάφραση, τροποποίηση με οποιονδήποτε τρόπο, τμηματικά ή περιληπτικά του περιεχομένου του δικτυακού τόπου και των υπηρεσιών που προσφέρονται σε αυτό, χωρίς την προηγούμενη άδειά εκπροσώπου της Ιστοσελίδας (portoni.gr). Δείτε τους Όρους Χρήσεις