Κάτι μαγειρεύουν οι Γαλλόφωνοι-Η ένωση φέρνει αποτέλεσμα

Επιτυχής ήταν η συνάντηση χθες βράδυ, 31 Μαΐου, με τους φίλους Γαλλόφωνους σε κεντρικό σημείο του Αργοστολίου κατόπιν κάλεσμα από την επίτιμη πρόξενος της Γαλλίας, Εμμανουέλλα Σιναγκρα.
Η ανταπόκριση ήταν σημαντική από τους φίλους Γάλλους και Βέλγους που έχουν επιλέξει το νησί μας για μόνιμη κατοικία ή για τις διακοπές τους, πρόθυμοι να αγωνιστούν μαζί μας για την ανάδειξη και την προώθηση της Κεφαλονιάς σαν τουριστικός προορισμός.
Μια παρέα που σαν στόχο έχει να παίξει το ρόλο του πρεσβευτή μεταφέροντας στη χώρα τους ο κάθε ένας με τον τρόπο την ανάδειξη του Νησιού μας, που χρόνια ο κ. Γιώργος Μεταξάς επ/πρόεδρος του ΣΕΔ&Δ προσπαθούσε μέσον του Γενικού Τουριστικού Γραφείου Opera tour στο Παρίσι, ζητώντας από τις αεροπορικές εταιρίες ένα άνοιγμα και προς στην Κεφαλονιά, η απάντηση είναι γνωστή, ‘’το νησί μας δεν είναι γνωστό ‘’.
Εμείς σε συνεργασία με την κυρία Εμμανουέλλα Σιναγκρα και με όλους τους φίλους λάτρες της Κεφαλονιάς θα συνεχίσουμε την προσπάθεια να γνωριστεί το νησί μας σε αυτούς που δεν είχαν την τύχη να δουν από κοντά τις φυσικές ομορφιές και τις απέραντες παράλιες του τόπου μας.

Georges Metaxas

SINAGKRA21 OLIO DTO TRAPEZ1
Απαγορεύεται ρητά η οποιαδήποτε χρήση, αναπαραγωγή, αναδημοσίευση, αντιγραφή, αποθήκευση, πώληση, μετάδοση, διανομή, έκδοση, εκτέλεση, φόρτωση (download), μετάφραση, τροποποίηση με οποιονδήποτε τρόπο, τμηματικά ή περιληπτικά του περιεχομένου του δικτυακού τόπου και των υπηρεσιών που προσφέρονται σε αυτό, χωρίς την προηγούμενη άδειά εκπροσώπου της Ιστοσελίδας (portoni.gr). Δείτε τους Όρους Χρήσεις