Τα χωριά της Παλλικής επισκέφθηκε ο Αλέξανδρος Παρίσης

Μεγάλη υποδοχή επιφύλαξαν στον Δήμαρχο Αλέξανδρο Παρίση οι κάτοικοι των χωριών της Παλλικής, ο οποίος τους επισκέφθηκε σαν ένδειξη ευγνωμοσύνης και για να τους ευχαριστήσει προσωπικά για την στήριξη που έδειξαν στο πρόσωπό του και τις δύο πολύ κρίσιμες Κυριακές των εκλογών.

Για το σκοπό αυτό πραγματοποίησαν συγκέντρωση-συνάντηση στο καφενείο στο Λειβάδι αλλά και στον Άγιο Δημήτριο, δύο χωριά που πλήγησαν σημαντικά από την μανία του εγκέλαδου πριν τέσσερις μήνες, με τους κατοίκους της περιοχής να μην το βάζουν κάτω παρά τις δυσκολίες που είχαν να αντιμετωπίσουν.

Οι κάτοικοι όπως είναι φυσικό περιμένουν πολλά τόσο από τη Δημοτική Αρχή όσο και από την κυβέρνηση έτσι ώστε τα χωριά της Παλλικής να αποκτήσουν ξανά ζωή, που λόγω του Καλλικράτη αλλά και της κρίσης που μαστίζει τη χώρα μας γενικότερα, τα χωριά έχουν ερημώσει με συνέπεια η περιοχή να χρειάζεται άμεσα έργα υποδομής, έργα πνοής που θα της δώσουν ώθηση και θα την αναβαθμίσουν.

 

lix31 lix51 lix61 lix71

lix211 lix411 lix811 lix911 lix1111 lix1011 lix1211 lix1311 lix1411
Απαγορεύεται ρητά η οποιαδήποτε χρήση, αναπαραγωγή, αναδημοσίευση, αντιγραφή, αποθήκευση, πώληση, μετάδοση, διανομή, έκδοση, εκτέλεση, φόρτωση (download), μετάφραση, τροποποίηση με οποιονδήποτε τρόπο, τμηματικά ή περιληπτικά του περιεχομένου του δικτυακού τόπου και των υπηρεσιών που προσφέρονται σε αυτό, χωρίς την προηγούμενη άδειά εκπροσώπου της Ιστοσελίδας (portoni.gr). Δείτε τους Όρους Χρήσεις