Συνιστούμε στον κ. Φλωράτο να «μαζευτεί» επειγόντως

Σε σχέση με τις «απειλές» και τους «λεονταρισμούς» του στελέχους του ΣΔΟΕ και υποψηφίου του αποτυχόντος κ. Μιχαλάτου Θεόφιλου σημειώνουμε τα εξής : 

Α. Η δημοτική αρχή δεν φοβάται τίποτα και κανέναν. Όλες οι ενέργειές της είναι σύννομες κι όποιος θέλει μπορεί να ελέγξει τα πάντα.
Β. Ο κ. Φλωράτος ας ασχοληθεί καλύτερα με την νομιμότητα της εκλογής του ως δημοτικού συμβούλου της αντιπολίτευσης φυσικά καθώς είναι αμφισβητήσιμο νομικά το αν έχει το δικαίωμα να αποκτήσει την ιδιότητα του δημοτικού συμβούλου κάτι που θα κριθεί από τα αρμόδια θεσμικά όργανα.
Γ. Σε κάθε περίπτωση δημιουργεί προβληματισμό η στελέχωση του συνδυασμού ενός ιδιοκτήτη μεγάλου λογιστικού γραφείου με πρόσωπο που κατείχε διευθυντική θέση στο ΣΔΟΕ και προς το παρόν δεν επεκτεινόμαστε. Έχουμε πολύ χρόνο μπροστά μας να τα δούμε όλα…
Οψόμεθα εις Φιλίππους …

Εκ του Γραφείου Τύπου
Απαγορεύεται ρητά η οποιαδήποτε χρήση, αναπαραγωγή, αναδημοσίευση, αντιγραφή, αποθήκευση, πώληση, μετάδοση, διανομή, έκδοση, εκτέλεση, φόρτωση (download), μετάφραση, τροποποίηση με οποιονδήποτε τρόπο, τμηματικά ή περιληπτικά του περιεχομένου του δικτυακού τόπου και των υπηρεσιών που προσφέρονται σε αυτό, χωρίς την προηγούμενη άδειά εκπροσώπου της Ιστοσελίδας (portoni.gr). Δείτε τους Όρους Χρήσεις