Προκαλεί Δημοτικός Σύμβουλος του Μιχαλάτου με κώλυμμα

Μάλλον ορισμένοι δεν έχουν αντιληφθεί ότι από εδώ και πέρα η νομιμότητα θα εφαρμόζεται παντού και ότι δεν ζούμε στην εποχή του πρώην Δήμου Λειβαθούς, όπου τα πάντα ήταν ρευστά, όπως προκύπτει, σύμφωνα με πληροφορίες μας, από το πόρισμα των Επιθεωρητών Δημόσιας Διοίκησης.

Κάποιοι λοιπόν νομίζουν ότι δεν έχει γίνει αντιληπτό το νομικό κώλυμμα που διαθέτουν σε σχέση με την εκλογή τους ως Δημοτικοί Σύμβουλοι, πολύ περισσότερο που η ευαίσθητη αυτή θέση που κατέχουν προβληματίζει σε σχέση με την εμπλοκή τους στην πολιτική ζωή.

Ο Δήμαρχος Αλέξανδρος Παρίσης μετά τη μεγάλη νίκη σκέφτεται να αναδείξει αυτά τα ζητήματα που σχετίζονται με την πολιτική ηθική και τη διαφάνεια οπότε ίσως και να έχουμε εξελίξεις που θα προκαλέσουν το πανελλήνιο ενδιαφέρον.
Απαγορεύεται ρητά η οποιαδήποτε χρήση, αναπαραγωγή, αναδημοσίευση, αντιγραφή, αποθήκευση, πώληση, μετάδοση, διανομή, έκδοση, εκτέλεση, φόρτωση (download), μετάφραση, τροποποίηση με οποιονδήποτε τρόπο, τμηματικά ή περιληπτικά του περιεχομένου του δικτυακού τόπου και των υπηρεσιών που προσφέρονται σε αυτό, χωρίς την προηγούμενη άδειά εκπροσώπου της Ιστοσελίδας (portoni.gr). Δείτε τους Όρους Χρήσεις