Ο Δήμαρχος Αλέξανδρος Παρίσης επισκέφθηκε τα χωριά της Θηνιάς

Επίσκεψη στα χωριά της Θηνιάς πραγματοποίησε χθες το βράδυ ο  Δήμαρχος Αλέξανδρος Παρίσης όπου είχε εκτενή συζήτηση με τους κατοίκους.

Οι κάτοικοι των υποδέχτηκαν με ενθουσιασμό, τον αγκάλιασαν, ενώ δεν σταματούσαν να του δίνουν συγχαρητήρια για την επανεκλογή του στη θέση του Δημάρχου για την επόμενη πενταετία, ως γνωστόν η περιοχή της Θηνιάς πλήγηκε σημαντικά από τους δύο ισχυρούς σεισμούς που χτύπησαν το νησί μας πριν τέσσερις μήνες.

Ο Αλέξανδρος Παρίσης θέλησε να επισκεφθεί εκ νέου την περιοχή μετεκλογικά, για να ευχαριστήσει τον κόσμο που τον στήριξε στις Δημοτικές εκλογές και να δώσει λύσεις στα προβλήματα που αντιμετωπίζουν οι κάτοικοι, με τα σπίτια και τα μαγαζιά τους να είναι εμφανώς πληγωμένα από τον εγκέλαδο.

thinia1 thinia51 thinia41 thinia31 thinia21 thinia11
Απαγορεύεται ρητά η οποιαδήποτε χρήση, αναπαραγωγή, αναδημοσίευση, αντιγραφή, αποθήκευση, πώληση, μετάδοση, διανομή, έκδοση, εκτέλεση, φόρτωση (download), μετάφραση, τροποποίηση με οποιονδήποτε τρόπο, τμηματικά ή περιληπτικά του περιεχομένου του δικτυακού τόπου και των υπηρεσιών που προσφέρονται σε αυτό, χωρίς την προηγούμενη άδειά εκπροσώπου της Ιστοσελίδας (portoni.gr). Δείτε τους Όρους Χρήσεις