Νίκος Παπαδάτος: “Θα είμαι πάντοτε δίπλα στους συνδημότες μου και τα προβλήματά τους”

ΝΙΚΟΣ ΠΑΠΑΔΑΤΟΣ: Με την υπόσχεση να είμαι πάντοτε δίπλα στους συνδημότες μου και τα προβλήματά τους και με γνώμονα πάντοτε την ανάπτυξη της Κεφαλονιάς της καρδιάς μας, θα πορευτώ και σε αυτή την κρίσιμη πενταετία.

Ευχαριστώ από καρδιάς όσους συνδημότες με τίμησαν με την ψήφο τους στην κρίσιμη εκλογική αναμέτρηση της 18ης Μαίου, αλλά και όσους επέλεξαν να στηρίξουν το ψηφοδέλτιο της «ΙΣΧΥΡΗΣ ΚΕΦΑΛΟΝΙΑΣ» και τον Αλέξανδρο Παρίση και στους δύο γύρους των δημοτικών εκλογών.

Η περιφανής νίκη του Συνδυασμού μας και η επανεκλογή μου ως Δημοτικού Συμβούλου μου δημιουργούν μεγάλο αίσθημα ευθύνης και αυξημένες υποχρεώσεις για τη νέα Δημοτική περίοδο.

Με την υπόσχεση να είμαι πάντοτε δίπλα στους συνδημότες μου και τα προβλήματά τους και με γνώμονα πάντοτε την ανάπτυξη της Κεφαλονιάς της καρδιάς μας, θα πορευτώ και σε αυτή την κρίσιμη πενταετία.

Σας ευχαριστώ όλους.

Πάντα δικός σας.

Πάντα δίπλα σας.

Νίκος Παπαδάτος
Δημοτικός Σύμβουλος Κεφαλονιάς
Με την παράταξη «ΙΣΧΥΡΗ ΚΕΦΑΛΟΝΙΑ»
του Δημάρχου Αλέξανδρου Παρίση
Απαγορεύεται ρητά η οποιαδήποτε χρήση, αναπαραγωγή, αναδημοσίευση, αντιγραφή, αποθήκευση, πώληση, μετάδοση, διανομή, έκδοση, εκτέλεση, φόρτωση (download), μετάφραση, τροποποίηση με οποιονδήποτε τρόπο, τμηματικά ή περιληπτικά του περιεχομένου του δικτυακού τόπου και των υπηρεσιών που προσφέρονται σε αυτό, χωρίς την προηγούμενη άδειά εκπροσώπου της Ιστοσελίδας (portoni.gr). Δείτε τους Όρους Χρήσεις