Σύνδεσμος Εθνικής Ενότητας: “Οι εκλογές τελείωσαν-Εάλω η Θράκη”

Ο Σύνδεσμος Εθνικής Ενότητας ευχαριστεί θερμά τους 17.110 Έλληνες που τον τίμησαν με την ψήφο τους, αποδίδοντάς του το 0,30%. Δυστυχώς τα μικρά κόμματα είναι καταδικασμένα καίτοι αποτελούν το 17% του εκλογικού σώματος, να μην δύνανται να ασκήσουν έλεγχο στη διαδικασία εξαγωγής των αποτελεσμάτων.

Με δεδηλωμένη την «ψήφο εμπιστοσύνης» που έλαβαν, εν ονόματι της «σταθερότητας» που υποσχέθηκαν, τα κυβερνητικά κόμματα, υποβασταζόμενα και από νέες πατερίτσες θα συνεχίσουν ανενόχλητα την λεηλασία του εθνικού πλούτου και τη φορολογική επιδρομή στο βιος των Ελλήνων.
Δώσαμε έναν άνισο αγώνα με όλες μας τις δυνάμεις, βροντοφωνάζοντας «παρών».
Αυτό που μας λυπεί ως κόμμα δεν είναι το χαμηλό ποσοστό αλλά το γεγονός ότι δύο νομοί της Θράκης, Ροδόπη και Ξάνθη, περιήλθαν στα χέρια των «μειονοτικών» γκρίζων λύκων.
Ελπίζουμε ότι οι συνέπειες αυτής της εθνικής καταστροφής δεν θα φανούν σύντομα και ότι το αδιάφορο αυτό κράτος, έστω και την ύστατη στιγμή, θα αφυπνισθεί και θα αντιδράσει κατάλληλα.

Μαρία Καψή
Η ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ ΤΥΠΟΥ
ΣΥΝΔΕΣΜΟΥ ΕΘΝΙΚΗΣ ΕΝΟΤΗΤΑΣ
Απαγορεύεται ρητά η οποιαδήποτε χρήση, αναπαραγωγή, αναδημοσίευση, αντιγραφή, αποθήκευση, πώληση, μετάδοση, διανομή, έκδοση, εκτέλεση, φόρτωση (download), μετάφραση, τροποποίηση με οποιονδήποτε τρόπο, τμηματικά ή περιληπτικά του περιεχομένου του δικτυακού τόπου και των υπηρεσιών που προσφέρονται σε αυτό, χωρίς την προηγούμενη άδειά εκπροσώπου της Ιστοσελίδας (portoni.gr). Δείτε τους Όρους Χρήσεις