ΤΕΙ Ιονίων Νήσων: Ημερίδα με θέμα την οδική ασφάλεια-«STOP στα τροχαία ατυχήματα»

Το τμήμα Δημοσίων Σχέσεων και Επικοινωνίας του Α.Τ.Ε.Ι Ιονίων Νήσων στο πλαίσιο του φροντιστηριακού μαθήματος Ολοκληρωμένη Επικοινώνια Δημοσίων Σχέσεων I, σε συνεργασία με την ομάδα Διάλογος-Διάδραση στο πλαίσιο των εκδηλώσεων «Ιστορίες Κρίσης», σας προσκαλούν στην ημερίδα για την οδική ασφάλεια με θέμα :
«STOP στα τροχαία ατυχήματα στην Κεφαλλονιά» που θα πραγματοποιηθεί την Δευτέρα 2 Ιουνίου 2014 στην αίθουσα Κώστας Ευαγγελάτος στο χώρο του Τ.Ε.Ι με ώρα προσέλευσης 17:30-18:00.

Ορισμένα πράγματα γύρω απ’ την οδική ασφάλεια μπορεί να ακούγονται ως αυτονόητα, αλλά, δυστυχώς, η εμπειρία μας έχει δείξει ότι χάνουμε συγγενείς, χάνουμε φίλους, χάνουμε παιδιά, λόγω της παράλειψης αυτών των αυτονόητων… Όπως σε ένα δάσος χρειάζεται να πατάμε ξανά και ξανά ένα μονοπάτι προκειμένου να μένει ανοιχτό, έτσι και στη νοοτροπία μας, οφείλουμε να σκεφτόμαστε ξανά και ξανά μία πρακτική προκειμένου να μένει ενεργή.
Θα είναι χαρά μας να παραβρεθείτε όλοι στην ημερίδα που έχει σκοπό να προβληματίσει σχετικά με ένα μείζονος σημασίας θέμα.
Απαγορεύεται ρητά η οποιαδήποτε χρήση, αναπαραγωγή, αναδημοσίευση, αντιγραφή, αποθήκευση, πώληση, μετάδοση, διανομή, έκδοση, εκτέλεση, φόρτωση (download), μετάφραση, τροποποίηση με οποιονδήποτε τρόπο, τμηματικά ή περιληπτικά του περιεχομένου του δικτυακού τόπου και των υπηρεσιών που προσφέρονται σε αυτό, χωρίς την προηγούμενη άδειά εκπροσώπου της Ιστοσελίδας (portoni.gr). Δείτε τους Όρους Χρήσεις