Ευάγγελος Κεκάτος: “Καταθέτω την ευγνωμοσύνη μου σε όλους όσους με τίμησαν”

Η πρόσφατη ανανέωση από τους κατοίκους του Νησιού, της πολιτικής πρότασης της «Ισχυρής Κεφαλονιάς», με Δήμαρχο τον κ.Αλέξανδρο Παρίση, για την διακυβέρνηση του Δήμου μας και για τα επόμενα πέντε χρόνια, μου έκανε την μεγάλη τιμή να με συμπεριλάβει στα Μέλη και του Νέου Δημοτικού Συμβουλίου.

Με ιδιαίτερη συγκίνηση και χαρά καταθέτω την ευγνωμοσύνη μου σε όλους όσους με τίμησαν με την επιλογή τους, τόσο στην Δημοτική Ενότητα Λειβαθούς, όσο και σε όλο το Νησί μας και τις εγκάρδιες ευχαριστίες μου σε όλους όσους συμπορευθήκαμε σε έναν Συνδυασμό, που αναπτύχθηκε με επίκεντρο την ευγένεια, την σοβαρότητα, την ευαισθησία, την συναδελφικότητα και τον πολιτικό πολιτισμό.
Τέλος, συγχαίροντας για την συμμετοχή τους, όλους τους Συναδέλφους όλων των Συνδυασμών, είτε έχουν εκλεγεί είτε όχι, επισημαίνουμε ότι η επαναεπιβεβαίωση της εμπιστοσύνης των κατοίκων της Κεφαλονιάς για την θεσμική συμμετοχή στα κοινά, αποτελεί κορυφαία δέσμευση, ότι θα υπηρετήσουμε με αποτελεσματικότητα όλα τα θέματα, που εξυπηρετούν την ποιοτική αναβάθμιση της ζωής όλων των κατοίκων.

Με εκτίμηση,
Ευάγγελος Κεκάτος
Α/Δήμαρχος Λειβαθούς (Πολιτισμού – Τουρισμού)
Απαγορεύεται ρητά η οποιαδήποτε χρήση, αναπαραγωγή, αναδημοσίευση, αντιγραφή, αποθήκευση, πώληση, μετάδοση, διανομή, έκδοση, εκτέλεση, φόρτωση (download), μετάφραση, τροποποίηση με οποιονδήποτε τρόπο, τμηματικά ή περιληπτικά του περιεχομένου του δικτυακού τόπου και των υπηρεσιών που προσφέρονται σε αυτό, χωρίς την προηγούμενη άδειά εκπροσώπου της Ιστοσελίδας (portoni.gr). Δείτε τους Όρους Χρήσεις