Γιάννης Λυκούδης: “Στόχος μου να προσφέρω στην αγαπημένη μου πατρίδα”

Θέλω να ευχαριστήσω τον Δήμαρχό μας Αλέξανδρο Παρίση για την μεγάλη ευκαιρία που μου έδωσε, με την συμμετοχή μου στο ψηφοδέλτιο της ΙΣΧΥΡΗΣ ΚΕΦΑΛΟΝΙΑΣ, να συμπορευτώ με άλλους νέους ανθρώπους που μοιραζόμαστε τα ίδια οράματα, τις ίδιες αρχές και τις ίδιες gianislikoudis1ανησυχίες, έχοντας ως κοινό στόχο να βοηθήσουμε όλοι μαζί την αγαπημένη μας πατρίδα.

Θέλω να ευχαριστήσω από τα βάθη της καρδιάς μου όλους τους συμπατριώτες μου για την μεγάλη τιμή που μου έκαναν, δίνοντάς μου εντολή να τους εκπροσωπήσω στο τραπέζι του δημοτικού συμβουλίου.

Θέλω να ευχαριστήσω και να συγχαρώ τους συνυποψηφίους μου για τον δύσκολο όσο και όμορφο αγώνα που δώσαμε ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ και που οδήγησε στην μεγάλη νίκη της παράταξης της ΙΣΧΥΡΗΣ ΚΕΦΑΛΟΝΙΑΣ και την επανεκλογή του Δήμαρχου μας Αλέξανδρου Παρίση για άλλα 5 χρόνια στο «τιμόνι» του νησιού μας.

Επιθυμώ να τους διαβεβαιώσω ότι αντιλαμβάνομαι πλήρως τις ευθύνες και τις υποχρεώσεις που απορρέουν από την εκλογή μου στο ανώτερο θεσμικό όργανο του νησιού μας και δεσμεύομαι να προσθέσω και εγώ την δική μου συνεισφορά, ώστε να ανεβάσουμε την αγαπημένη μας πατρίδα την επόμενη πενταετία λίγο ψηλότερα.

Με εκτίμηση,
Γιάννης Λυκούδης
Δημοτικός Σύμβουλος
Δήμου Κεφαλλονιάς
Απαγορεύεται ρητά η οποιαδήποτε χρήση, αναπαραγωγή, αναδημοσίευση, αντιγραφή, αποθήκευση, πώληση, μετάδοση, διανομή, έκδοση, εκτέλεση, φόρτωση (download), μετάφραση, τροποποίηση με οποιονδήποτε τρόπο, τμηματικά ή περιληπτικά του περιεχομένου του δικτυακού τόπου και των υπηρεσιών που προσφέρονται σε αυτό, χωρίς την προηγούμενη άδειά εκπροσώπου της Ιστοσελίδας (portoni.gr). Δείτε τους Όρους Χρήσεις