Ανώτατα Στελέχη της Λέσχης Τραπεζιτών στην Κεφαλονιά

Στην Κεφαλονιά βρίσκονται αυτές τις μέρες ανώτατα στελέχη των Κεντρικών Τραπεζών της Ευρώπης που ανήκουν στη διεθνή Λέσχη Τραπεζιτών καιτα οποία επισκέφθηκαν το νησί μας μετά από πρόσκληση του ζεύγους Καρμίρη για να πραγματοποιήσουν την ετήσια συνάντηση της Λέσχης τους.

Οι εκλεχτοί καλεσμένοι, συνταξιούχοι πια, κατέχουν σημαντικές θέσεις σε Τραπεζικούς Οργανισμούς και επιχειρήσεις για πολλά χρόνια και επισκέπονται διάφορα μέρη όπου έχουν συναντήσεις με τοπικούς φορείς και επιχειρηματίες με σκοπό τις σύσφιξη σχέσεων αλλά και την προώθηση το κάθε τόπου μέσω των σπουδαίων γνωριμιών που διαθέτουν με στελέχη επιχειρήσεων, τραπεζών αλλά και επενδυτών, συμβάλοντας με αυτό τον τρόπο στην τόνωση της τοπικής οικονομίας.

Σήμερα το πρωϊ τα μέλη της Λέσχης Τραπεζιτών είχαν συνάντηση με τον νυν Αντιδήμαρχο Τουρισμού και Πολιτισμού, Ευάγγελο Κεκάτο, όπου του εξέφρασαν την ικανοποίησή τους και τον θαυμασμό τους για την ευγένεια των κατοίκων και την ομορφιά του νησιού μας. Είχαν την ευκαιρία να επισκεφθούν πολλά μέρη, ενώ όπως δήλωσαν δεν είχαν ξανακούσει για την Κεφαλονιά, ήθελαν πάρα πολύ να έρθουν και να γνωρίσουν τον τόπο μας, και όπως ήταν φυσικό έμειναν κατενθουσιασμένοι, μία κυρία μάλιστα από την Ολλανδία αποκάλεσε την Κεφαλονιά, παράδεισο.

Η συνάντηση των ανώτερων στελεχών στην Κεφαλονιά δείχνει ότι η καινούργια Δημοτική Αρχή που προκύπτει μετά και τα εκλογικά αποτελέσματα, με τον κόσμο να δείχνει σαφέστατα την εμπιστοσύνη του και την στήριξή του στο πρόσωπο του Αλέξανδρου Παρίση για την επόμενη πενταετία, ξεκινάει με το δεξί, πράγμα που σηματοδοτεί την ανοδική πορεία του νησιού μας σε όλους τους τομείς.

SONY DSC

SONY DSC SONY DSC SONY DSC SONY DSC SONY DSC SONY DSC SONY DSC SONY DSC SONY DSC SONY DSC SONY DSC
Απαγορεύεται ρητά η οποιαδήποτε χρήση, αναπαραγωγή, αναδημοσίευση, αντιγραφή, αποθήκευση, πώληση, μετάδοση, διανομή, έκδοση, εκτέλεση, φόρτωση (download), μετάφραση, τροποποίηση με οποιονδήποτε τρόπο, τμηματικά ή περιληπτικά του περιεχομένου του δικτυακού τόπου και των υπηρεσιών που προσφέρονται σε αυτό, χωρίς την προηγούμενη άδειά εκπροσώπου της Ιστοσελίδας (portoni.gr). Δείτε τους Όρους Χρήσεις