Το Φεστιβάλ Γυμναστικής μετονομάζεται σε Διεθνές Φεστιβάλ Γυμναστικής “Άννα Πολλάτου”

Μετά το τραγικό γεγονός της ξαφνικής απώλειας της πολυαγαπημένης μας αθλήτριας Άννας Πολλάτου, το Δ.Σ. του Α.Γ.Σ.ΕΠΤΑΝΗΣΩΝ και η ΟΡΓΑΝΩΤΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΤΟΥ ΔΙΕΘΝΟΥΣ ΦΕΣΤΙΒΑΛ ΓΥΜΝΑΣΤΙΚΗΣ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ συγκάλεσαν έκτακτο συμβούλιο και αποφάσισαν ομόφωνα:
1. Να διεξαχθεί το φετινό Φεστιβάλ στις ήδη προκαθορισμένες ημερομηνίες 25/6-30/6/2014.
2. Το Φεστιβάλ να μετονομαστεί εφεξής σε : Διεθνές Φεστιβάλ Γυμναστικής Για Όλους «ΑΝΝΑ ΠΟΛΛΑΤΟΥ».
3. Το φετινό Φεστιβάλ να είναι αφιερωμένο στη μεγαλύτερη αθλητική προσωπικότητα του νησιού μας, Ολυμπιονίκη Άννα Πολλάτου , που αγάπησε και αγκάλιασε τον όμορφο χώρο της Γυμναστικής και τίμησε τον τόπο μας και την Ελλάδα παγκοσμίως.
Η Οργανωτική Επιτροπή του Φεστιβάλ προσκαλεί όλους τους αθλούμενους και όλον τον κόσμο να τιμήσει με την παρουσία του αυτή την ξεχωριστή για φέτος διοργάνωση.

Η ΟΡΓΑΝΩΤΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ
Απαγορεύεται ρητά η οποιαδήποτε χρήση, αναπαραγωγή, αναδημοσίευση, αντιγραφή, αποθήκευση, πώληση, μετάδοση, διανομή, έκδοση, εκτέλεση, φόρτωση (download), μετάφραση, τροποποίηση με οποιονδήποτε τρόπο, τμηματικά ή περιληπτικά του περιεχομένου του δικτυακού τόπου και των υπηρεσιών που προσφέρονται σε αυτό, χωρίς την προηγούμενη άδειά εκπροσώπου της Ιστοσελίδας (portoni.gr). Δείτε τους Όρους Χρήσεις